Facebook Pixel Από Χίλντεμπραντ σε... Μιχαηλίδη;
Life
| 2011-07-05 16:30:00

Από Χίλντεμπραντ σε... Μιχαηλίδη;

Από Χίλντεμπραντ σε... Μιχαηλίδη;

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο αντικαταστάτης του Σεμπάστιαν Σάχα στην ΑΕΚ δεν θα είναι ο Τίμο Χίλντεμπραντ, αλλά ένας παλιός γνώριμος...

Ο λόγος για τον παλιό γκολκίπερ της Ένωσης, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Το όνομα του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στη σκέψη των ανθρώπων του δικεφάλου. Πρόκειται για έναν έμπειρο γκολκίπερ, σταθερό στην απόδοσή του, με «γεμάτες» σεζόν τα τελευταία χρόνια και το σημαντικότερο, είναι ιδιαίτερα συμπαθής στον κόσμο της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται σοβαρά να δώσει την ευκαιρία στον Γιάννη Αραμπατζή να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα και σε μια τέτοια περίπτωση, μαζί με τον Μιχαηλίδη, μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο ελληνικό δίδυμο στην «κιτρινόμαυρη» εστία.

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ατρόμητο και έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να επιστρέψει στην Ένωση για να «κλείσει» την καριέρα του. Στα κιτρινόμαυρα από το 1997 μέχρι το καλοκαίρι του 2005 (με εξαίρεση τη σεζόν 2001-02 όταν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Εθνικό Αστέρα), ο Έλληνας πορτιέρο υπερασπίστηκε 45 φορές την εστία της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος, 15 σε αγώνες κυπέλλου και 9 φορές σε παιχνίδια ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags