Facebook Pixel "Ποια συγχώνεση; Έδρα αλλάζουμε"!
Life
| 2011-07-05 17:18:00

"Ποια συγχώνεση; Έδρα αλλάζουμε"!

"Ποια συγχώνεση; Έδρα αλλάζουμε"!

Τον... ανήξερο περί συγχώνευσης μεταξύ Ηρακλή και Καβάλας έκανε ο Σταύρος Ψωμιάδης σε δηλώσεις του κατά την έξοδό του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου είχε κληθεί για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. «Αλλάζουμε μόνο έδρα», επισήμανε.

Αναλυτικά:

«Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Για τα όσα λένε για συγχώνευση με τον Ηρακλή, δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Απλά η ομάδα θα παίζει στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Δήμαρχος έχει πάρει τα κλειδιά του γηπέδου και δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Δεν γίνεται η ομάδα να μην κάνει προετοιμασία επειδή δεν μας δίνουν τα κλειδιά.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να πάρουμε την ομάδα και να πάμε σε άλλη πόλη. Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης. Πρέπει να γίνει γενική συνέλευση για να γίνει συγχώνευση. Το μόνο που θα αλλάξει είναι η έδρα. Αυτή τη στιγμή έχουμε έρθει σε συμφωνία με την έδρα του Μακεδονικού, αλλά ψάχνουμε και γι' άλλο γήπεδο καθώς χρειαζόμαστε δύο. Η αρχή της προετοιμασίας είχε προγραμματιστεί για εχθές (04/07), αλλά με όλα όσα συνέβησαν θα προγραμματιστεί για άλλη στιγμή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags