Facebook Pixel "Πώς θα τους ξεφορτωθούμε;"
Life
| 2011-07-05 18:45:00

"Πώς θα τους ξεφορτωθούμε;"

"Πώς θα τους ξεφορτωθούμε;"

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να διώξεις παίκτες τους οποίους λόγω δικού σου λάθους τους έχεις δέσει με συμβόλαιο. Στον Ολυμπιακό έχουν περισσότερους από 20 ποδοσφαιριστές σε αυτή την κατηγορία.

Kαι, φυσικά, δεν ξέρουν τι να τους κάνουν. Ούτε ελεύθεροι θέλουν να μείνουν, πλην δυο τριών πιτσιρικάδων που ούτως ή άλλως δεν έπαιρναν και τίποτα τρελά λεφτά, ούτε να πάνε σε Κατάρ και Σαουδική Αραβία επιθυμούν, ούτε τίποτα.

Έχουν καθίσει στα συμβόλαιά τους και δεν λένε να το κουνήσουν... ρούπι. Κλασικό παράδειγμα ο Μάρκο Πάντελιτς, στον οποίο έχουν πει ότι δεν υπολογίζεται αλλά δεν χαμπαριάζει.

"Πώς θα τους ξεφορτωθούμε όλους αυτούς; Ακόμα και από το ένα τρίτο των παικτών που πληρώνουμε για να παίζουν σε άλλες ομάδες να απαλλαγούμε, θα είναι καλά", λένε στον Ολυμπιακό.

Έτσι ακριβώς είναι. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κοντά στα πενήντα συμβόλαια τα οποία πληρώνουν σε παίκτες που δεν έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού παρά μόνο σε προπονήσεις, όπως οι Μονιάκης, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και ένα σωρό άλλοι. Ευτυχισμένοι θα είναι αν γλιτώσουν από καμιά δεκαριά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags