Facebook Pixel «Φύγε `συ, έλα `συ» στον Άρη!
Life
| 2011-07-05 20:55:00

«Φύγε `συ, έλα `συ» στον Άρη!

«Φύγε `συ, έλα `συ» στον Άρη!

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ταυτόχρονα την απόκτηση των Κώστα Καπετάνου και Δημήτρη Κοτσώνη, αλλά και την αποχώρηση των Οριόλ Λοθάνο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

1) "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Deividas Cesnauskis. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

2) "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Lozano Farran Oriol. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Από την άλλη ανακοινώθηκε αφενός η απόκτηση του Κώστα Καπετάνου αφετέρου του Δημήτρη Κοτσώνη. Ο τελευταίος άλλωστε όπως εξήγησε από το πρωί το contra.gr υπολογίζεται εμπράκτως από τον Τσιώλη για το κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά:

1) Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή μέσου Κώστα Καπετάνου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 27/10/1984, έχει ύψος 1.76 και είναι 76 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη το 2000 για να πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή το 2003 με την φανέλα του οποίου είχε 68 συμμετοχές και 6 γκολ ως το 2007 όταν και μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Έμεινε για 1,5 χρόνο στην ομάδα της Ν. Σμύρνης έχοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα (14 συμμετοχές και 2 γκολ). Για ένα εξάμηνο πέρασε από τον Πανθρακικό (8 συμμετοχές).

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή τον Σάκη Τσιώλη είχε 46 συμμετοχές και 8 γκολ. Συνολικά στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει 171 συμμετοχές και 19 γκολ. Eίναι 5 φορές διεθνής με την εθνική U21 και έχει πετύχει κι ένα γκολ.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι θετικό για μένα ότι συναντώ στον Άρη τον Σάκη Τσιώλη με τον οποίο είχα μία πολύ καλή συνεργασία στον Βόλο. Πιστεύω όλα να πάνε καλά και να δώσουμε στον κόσμο του Άρη τις χαρές που περιμένει. Πλέον μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά».

4) Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Κοτσώνη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 25/01/1989, έχει ύψος 1.89 και είναι 79 κιλά. Ο Κοτσώνης τις τελευταίες μέρες πέρασε από το μικροσκόπιο του Σάκη Τσιώλη ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανηλειακού και πέρσι ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πύργου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός σημείωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνίζομαι με την φανέλα του Άρη. Ευχαριστώ τον κ. Τσιώλη και τους ιθύνοντες της διοίκησης που μου δίνουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ. Ελπίζω να τα καταφέρω και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags