Facebook Pixel «Πολύ καλά τα πρώτα δείγματα γραφής»
Life
| 2011-07-06 16:49:00

«Πολύ καλά τα πρώτα δείγματα γραφής»

«Πολύ καλά τα πρώτα δείγματα γραφής»

Για την πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ μίλησε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Παράλληλα, τόνισε πως «σε σχέση με όλες τις προετοιμασίες που έχω ακολουθήσει, αυτές είναι οι πιο κουραστικές προπονήσεις».

Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, μίλησε στον «Sport 103fm» και τόνισε μεταξύ άλλων για τον τρόπο δουλειάς του Λάζλο Μπόλονι ότι «τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ καλά. Γίνεται μια κουραστική προπόνηση κι αυτό το αποτέλεσμα θα βγει αργότερα και θα δούμε την ομάδα μας όπως θέλουμε να τη βλέπουμε».

Στη συνέχεια τόνισε για τον Ρουμάνο προπονητή ότι «διακρίνω μια διαφορά στο είδος της προπόνησης, σε σχέση με πέρυσι. Αυτό είναι θετικό. Σε σχέση με όλες τις προετοιμασίες που έχω ακολουθήσει, αυτές είναι οι πιο κουραστικές προπονήσεις».

Επίσης τόνισε για την υποδοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ: «Η υποδοχή στο Ντίσελντορφ ήταν συγκλονιστική. Οι φίλαθλοί μας εκεί έχουν βάλει αφίσες σε όλη την πόλη και διαφημίζουν το φιλικό του Σαββάτου. Υπάρχει αρκετό παοκτσίδικο στοιχείο στην πόλη. Το γήπεδο στο φιλικό του Σαββάτου θα έχει περίπου 4.5000 Ελληνες. Αυτό θα είναι κάτι μοναδικό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags