Facebook Pixel "Mε τιμά το ενδιαφέρον του Ηρακλή", είπε ο Ψωμιάδης
Life
| 2011-07-06 19:59:00

"Mε τιμά το ενδιαφέρον του Ηρακλή", είπε ο Ψωμιάδης

"Mε τιμά το ενδιαφέρον του Ηρακλή", είπε ο Ψωμιάδης

Μετά το τέλος της προπόνησης της Καβάλς, ο πρόεδρος Σταύρος Ψωμιάδης δήλωσε ότι τον τιμά το ενδιαφέρον του Ηρακλή κι επανέλαβε τα χθεσινά λόγια του πως αλλάζει μόνο η έδρα επειδή δεν είναι διαθέσιμο το «Ανθή Καραγιάννη»!

«Η ομάδα θα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία να παίζει στο γήπεδο του Μακεδονικού. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που είμαστε εδώ. Για δεύτερη έδρα θα δούμε. Θα συνομιλήσω με ανθρώπους της ΕΠΟ να δούμε ποια γήπεδα στη Θεσσαλονίκη πληρούν τις προϋποθέσεις. Ο Δήμαρχος Καβάλας κάθε χρόνο λέει θα τα βρούμε και μετά αλλάζει άποψη.

Οι Αμπντούν, Ντουγκλάο και Ονουάτσι είναι σε διαπραγμάτευση για τη μεταγραφή τους. Ο προπονητής θα έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα είναι ξένος. Η ΠΑΕ είναι πρόθυμη να μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο της Καβάλας κάθε Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Το μόνο που θα κοστίσει στους φιλάθλους είναι λίγο χρόνο. Καμία αίτηση στο επιμελητήριο δεν έγινε ποτέ από μένα για την ΠΑΕ Καβάλα.

Θα γίνει γενική συνέλευση για το εάν θα αλλάξει το όνομα του συλλόγου. Εγώ σα μέτοχος και η αδερφή μου δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει εάν θα γίνει κάτι τέτοιο. Με τιμά το ενδιαφέρον του Ηρακλή, όπως και άλλων ομάδων. Δεν υπάρχει αλλαγή ονομασίας, το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι αλλαγή έδρας», είπε ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

«Έχω δηλώσει ότι είμαι αθώος. Η Καβάλα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα». Τέλος, σε ερώτηση για το πότε θα δούμε τον Μάκη Ψωμιάδη, γέλασε και δήλωσε, χαρακτηριστικά, ότι «Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απευθύνετε στον ίδιο».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags