Facebook Pixel "Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού"!
Life
| 2011-07-06 21:04:00

"Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού"!

"Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού"!

Αυτή ήταν η αντίδραση του Γεράσιμου Βεντούρη στην παρατήρηση ενός μέλους των "πανθήρων" κατά τη ΓΣ του συλλόγου, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Πανιωνίου, είπε: "Νιώθω ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού."!

Κατά τα άλλα, τις αμφιβολίες τους για την… ειλικρίνεια των προθέσεων των Κύπριων επενδυτών εξέφρασαν και πάλι τα μέλη του Πανιωνίου στην εν εξελίξει συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ.

Ο Γεράσιμος Βεντούρης διάβασε την πρόταση των ενδιαφερόμενων για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ, προκαλώντας και πάλι αρκετά ερωτηματικά από τα μέλη του συλλόγου. Ο Κώστας Τσολακάκης τόνισε πως «… η πρόταση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή», ενώ πρόσθεσε πως είναι ανυπόγραφη και απλώς φέρει το όνομα του δικηγόρου κ. Χατζηνικολάου.

Ο Χάρης Σταμούλης, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος που εκπροσωπεί και τους «Πάνθηρες», αποκάλυψε πως προ ημερών είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Κύπριων επενδυτών, κ.κ. Παπαλόη και Πλατανιά. Σε αυτή ζήτησε να δεσμευτούν για την καταβολή των 600.000 ευρώ μέχρι τις 11 Ιουλίου, ενώ έκανε λόγο για κενά στην πρόταση για την κατάθεση επιπλέον 3 εκατ. ευρώ και τόνισε πως δεν πήρε απαντήσεις. Παράλληλα ανέφερε πως το άνοιγμα της ΠΑΕ υπολογίζεται σε 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ τόνισε πως οι όποιες διαδικασίες πρέπει να κινηθούν γρήγορα. Τέλος, εξέφρασε την απορία για τους λόγους που οι ενδιαφερόμενοι δεν γνωστοποιούν την ταυτότητά τους, αλλά και το αν-εφόσον προχωρήσουν-θα πάρουν την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο κ. Πλατανιάς, αφού παρουσιάστηκε βέβαιος για το πράσινο φως της ΕΕΑ, κάλεσε τον κ. Σταμούλη να καταθέσει εγγράφως τις ενστάσεις του. Ο τελευταίος ανέφερε πως αίσθησή του είναι ότι τελικά δεν θα προχωρήσει η αγοροπωλησία της ΠΑΕ, αλλά τόνισε «… ας τους δώσουμε μία ευκαιρία, να βάλουν άμεσα 600.000 ευρώ και μετά βλέπουμε».

Ο εκπρόσωπος των «Πανθήρων» έκανε δυναμική παρέμβαση και δήλωσε: «Νιώθω ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού. Έχουμε βαρεθεί εδώ κι ένα μήνα. Καθόμαστε και μιλάμε για χρέη που έχετε δημιουργήσει εσείς και μόνο εσείς. Αν θέλετε να ξεκινήσουμε πόλεμο, μπορούμε να το κάνουμε», ενώ η απάντηση που έδωσε ο Γεράσιμος Βεντούρης ήταν η εξής: «Είχαμε πολλές διαφωνίες όλον αυτό τον καιρό και γι’ αυτό έχει τραβήξει τόσο πολύ το θέμα. Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης, ο Γεράσιμος Βεντούρης έθεσε ζήτημα πρότασης μομφής προς το πρόσωπό του, ενώ ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και εκπρόσωπος του Κωνσταντίνου Τσακίρη, Γιώργος Ζερβακάκος, ζήτησε στο τέλος της γενικής συνέλευσης να γίνει εκλογή νέου ΔΣ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags