Facebook Pixel Από τα «πεντάστερα» στο… νοίκι!
Life
| 2011-07-07 21:45:00

Από τα «πεντάστερα» στο… νοίκι!

Από τα «πεντάστερα» στο… νοίκι!

Στον Παναθηναϊκό κατόρθωσαν να μην έχουν –ουσιαστικά- διοίκηση, μετόχους και λεφτά για μεταγραφές, ενώ όπως πάνε στο τέλος θα… πληρώνουν και νοίκι για να προπονούνται στην Παιανία!

Στο ΔΣ του Παναθηναϊκού σήμερα, αφού «προβληματίστηκαν», αλλά σε… «εξαιρετικό κλίμα» (λόγια του Γόντικα είναι, όχι δικά μας) στο τέλος δήλωσαν και αισιόδοξοι!

Ας τα βάλουμε κάτω ένα-ένα…

1) Μέτοχοι-Διοίκηση: Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν… Μετά το νέο ατελέσφορο ΔΣ, πάρθηκε η απόφαση να γίνει νέα ΓΣ στις 2 Αυγούστου (σημειωτέον, η ομάδα στις 2 ή 3/8 παίζει ρεβάνς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ…) για να γίνει τι; Ό,τι δεν έγινε στις προηγούμενες συνελεύσεις, πιθανότατα τίποτα δηλαδή…

2) Τζίγγερ-Παιανία: Σε ρόλο… Νίκου Νοτιά, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (ή η οικογένεια, αν προτιμάτε) σκοπεύει να ζητήσει… ενοίκο από την ΠΑΕ για τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας!!

Δηλαδή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζητάει να πληρώσει ποιος; Κι ο ίδιος;

3) Αγωνιστικά-Μεταγραφές: Ο Τζιμπρίλ Σισέ είτε αεροπορικώς, είτε δια… θαλάσσης, σύμφωνα με την Τζουντ, πάει στη Ρώμη για να «κλείσει» τη μεταγραφή στη Λάτσιο!

Μεταγραφή δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός, που σε 20 μέρες δίνει το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, έχει ξεμείνει στην επίθεση με τον Αντώνη Πετρόπουλο!

Όπως πάνε τα πράγματα, λοιπόν, για να φτιάξουν τα πράγματα στην ομάδα δεν χρειάζονται διοίκηση, μετόχους και μεταγραφές, αλλά ένα… θαύμα! Αλλιώς, από τα … «πεντάστερα» ξενοδοχεία και το «πλήρες ρόστερ» των προηγούμενων χρόνων, η ομάδα θα βρεθεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, δίχως στον ήλιο μοίρα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags