Facebook Pixel Βουλευτές εναντίον Πιλάβιου και Φάκου!
Life
| 2011-07-07 22:15:00

Βουλευτές εναντίον Πιλάβιου και Φάκου!

Βουλευτές εναντίον Πιλάβιου και Φάκου!

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής οι βουλευτές έκαναν φουλ... επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο!

Ο βουλευτής Σάββας Εμινίδης, σχολίασε: «Η Δικαιοσύνη να μην τα κουκουλώσει. Να απονεμηθεί δικαιοσύνη σε όποιες και όσες ομάδες εμπλέκονται και σε όποια πρόσωπα με όποιο επίθετο και αν έχουν. Χρειάζεται αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμοί για όλους. Το απαιτεί η κοινωνία», ενώ στην συνέχεια επιτέθηκε στους Πιλάβιο και Φάκο, λέγοντας: «Δεν μπορεί να έρχεται ο κύριος Πιλάβιος και να μας κουνάει χαρτιά μέσα στη Βουλή. Δεν μπορεί να μας λέει ότι τον παίρνουν τηλέφωνο βουλευτές για ένα πέναλτι. Ούτε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να λέει ότι τον ενοχλούν οι πολιτικοί».

Τον λόγο πήρε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος και είπε: «Δεν ξέρω ποιος συνάδελφος πήρε τον πρόεδρο της ΕΠΟ τηλέφωνο, αλλά εγώ θα τον έπαιρνα γιατί έχω δει πέναλτι να σφυρίζονται εκτός περιοχής. Άλλωστε είδαμε στις συνομιλίες ποιοί τον έπαιρναν τηλέφωνο. Είμαι πολύ επιφυλακτικός για το πώς βλέπει τον ρόλο του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Είναι επικοινωνιακός αντιπερισπασμός που τον ίδια μέρα Πιλάβιος και Φάκος βγήκαν και μίλησαν για πολιτικούς».

Στη συνέχεια, ο κ. Ψαριανός, ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αυτοδιοίκητο, υπάρχει αυτό-αδιοίκητο. Προτείνω να ανασταλούν όλα τα πρωταθλήματα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Ο Μπέος και ο Ψωμιάδης πρότειναν για μάρτυρες υπεράσπισης τον Πιλάβιο, επιβεβαιώνοντας αυτό που ακούγεται στις συνομιλίες ότι «εμείς είμαστε ένα».

Τέλος, ο Θάνος Πλεύρης, έκανε λόγο για απουσία θάρρους από πλευράς της κυβέρνησης να αναφέρει έστω ποια ήταν τα στημένα παιχνίδια ενώ η πρόεδρος της Επιτροπής, Χρύσα Αράπογλου, τόνισε: «Όλα αυτά που γίνονται ενοχλούν τους πολίτες και προσβάλουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα». 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags