Facebook Pixel Μαθητικά σόλο...
Life
| 2011-07-08 10:32:00

Μαθητικά σόλο...

Μαθητικά σόλο...

Το Σκούλγουεϊβ Φέστιβαλ (Schoolwave Festival) «ξαναχτυπά» το προσεχές τριήμερο, 8, 9 και 10 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο.

Το απόλυτο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ, το Σκούλγουεϊβ Φέστιβαλ (Schoolwave Festival) «ξαναχτυπά» το προσεχές τριήμερο, 8, 9 και 10 Ιουλίου, αυτή τη φορά σε έναν «καλοκαιρινό» και δοκιμασμένο μουσικά χώρο, την Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο, δίπλα στη θάλασσα.

Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και οι μαθητές άφησαν πίσω τους τον Θουκυδίδη και τα Μαθηματικά και ψάχνουν κάποιες αποδράσεις για τις καλοκαιρινές τους βραδιές.

Στο φετινό και έβδομο κατά σειρά φεστιβάλ θα υπάρχουν αλλαγές, όπως ο χώρος διεξαγωγής αλλά και η συμμετοχή συγκροτημάτων από το εξωτερικό.

Θα εμφανιστούν επτά συγκροτήματα από την Ευρώπη, την Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Κύπρο και Ελβετία.

Οι «μεγάλοι» όμως γκέστς του φετινού Schoolwave θα είναι οι τραγουδιστές Φοίβος Δεληβοριάς (8/7), Λεωνίδας Μπαλάφας (8/7), οι Νάιτστοκερ (Nightstalker) (9/7) και οι Λοκομόντο (Locomondo) (10/7).

Οι "μικροί" γκέστς θα είναι οι Γουίνγκς Ιν Μόσιον (Wings in Motion) (9/7) και δύο συγκροτήματα από προηγούμενα Σκούλγουεϊβ, οι Μούζικα Φίκτα (Musica Ficta) (8/7) και οι Αντίλ ε μπέτερ Νέιμ (Until Α Better Name) (9/7).

Εκτός από τις συναυλίες, θα πραγματοποιούνται και κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις στο χώρο. Εκτός από τα καθιερωμένα σκέιτ (skate) και Μπι Εμ Εξ (BMX), φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει και πέιντμπολ (paintball).

Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Τάε Κβο Ντο και Μπιτς Βόλεϊ. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα τη Μαρίνα Φαλήρου.

Η πρόσβαση στην πλατεία είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το τραμ, όσο και από τα λεωφορεία ενώ υπάρχει parking χωρητικότητας 2500 θέσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags