Facebook Pixel «Δικαιωμένος ο Μπουρούσης»
Life
| 2011-07-08 14:17:00

«Δικαιωμένος ο Μπουρούσης»

«Δικαιωμένος ο Μπουρούσης»

Απόλυτα δικαιωμένος αισθάνεται ο Γιάννης Μπουρούσης, ύστερα από το αρνητικό αποτέλεσμα του ελέγχου αντιντόπινγκ, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Κώστας Παπαδάκης.

Ο εκπρόσωπος του Καρδιτσιώτη σέντερ τόνισε, επίσης, πως ο πελάτης του αναμένεται να αποφασίσει μέσα στο επόμενο 48ωρο για πού πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στην Εθνική.

«Ο Γιάννης βρέθηκε από σπόντα στη δίνη της επικαιρότητας, χωρίς να έχει συνδεθεί με κάτι άμεσα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διασυρθεί το όνομά του και γι’ αυτό ζήτησε μόνος του να κάνει το αντιντόπινγκ τεστ. Μετά τα αποτελέσματα αισθάνεται δικαιωμένος», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση.

Στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση του Καρδιτσιώτη σέντερ: «Σήμερα ή αύριο ο Γιάννης θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Εξετάζει τρεις από τις πέντε προτάσεις που είχε, οι οποίες προέρχονται από Ιταλία και Ισπανία. Ωστόσο, οι προτάσεις των Ισπανών δεν ήταν τόσο καλές, όσον ήταν οι άλλες».

Αναφορικά με τη συμμετοχή του πελάτη του ή όχι στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, από τη στιγμή που είναι στα πλάνα του Ηλία Ζούρου, τόνισε: «Για την Εθνική δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι στιγμής και θα συμμετέχει κανονικά», ενώ για το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι του παίκτη, είπε: «Τον έχει βοηθήσει αρκετά το γεγονός ό,τι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και ένα μήνα και είχε τον κατάλληλο χρόνο να ξεκουραστεί».

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο Κώστας Παπαδάκης ρωτήθηκε και για το μέλλον δύο πελατών της εταιρείας του, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό, τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Γιώργο Πρίντεζη. «Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο ακόμη», ανέφερε.

Τέλος για τους δύο Έλληνες της Μπιλμπάο, τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Δημήτρη Μαυροειδή είπε: «Έχουν συμβόλαια με την Μπιλμπάο και θα μείνουν. Είναι ευχαριστημένοι εκεί, αφού θα παίξουν και την Ευρωλίγκα».

Πηγή: sportfm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags