Facebook Pixel «Ούτε στα όνειρά μας η πώληση Κουτσιανικούλη με 2,3 εκ.»
Life
| 2011-07-08 16:47:00

«Ούτε στα όνειρά μας η πώληση Κουτσιανικούλη με 2,3 εκ.»

«Ούτε στα όνειρά μας η πώληση Κουτσιανικούλη με 2,3 εκ.»

Ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Νίκος Τζώρτζογλου τόνισε ότι οι άνθρωποι του Εργοτέλη "δεν περίμεναν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα ότι ο Κουτσιανικούλης θα πωλούταν στον ΠΑΟΚ αντί 2,3 εκατομμυρίων ευρώ" και τόνισε ότι ο παίκτης έκανε λάθη και δεν στέριωσε στον Δικέφαλο.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου έκανε ένα φλας μπακ στην περίοδο της πώλησης του παίκτη από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Εργοτέλης συμφώνησε για 2,3 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται το ποσό που θα έπαιρνε ο παίκτης:

"Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας δεν περιμέναμε ότι θα κελίσουμε σε αυτό το ποσό, καθώς ένας άλλος παίκτης με καλή παρουσία εκείνη την περίοδο, ο Λεονάρντο πήγε στην ΑΕΚ από τον Λεβαδειακό με 600.000. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Κουτσιανικούλη με 2,2 ή 2,3 εκατομμύρια ευρώ.Έχει γραφτεί αυτό το ποσό, δεν είναι κάτι καινούριο. Εκείνη την περίοδο ήθελαν τον Κουτσιανικούλη ο Ολυμπιακός και ομάδα του εξωτερικού, ενώ θα είχαμε και άλλες προτάσεις. Η πρόταση του ΠΑΟΚ μας κάλυψε και θέλαμε να πάει στον ΠΑΟΚ. Προσωπικά αγαπώ τη Θεσσαλονίκη, γιατί μας βοήθησε στο μπαράζ του 2004, ενώ συμβολή είχε και ο Βασίλης Γκαγκάτσης, με τον οποίο είχα και έχω σχέσεις", τόνισε ο κ. Τζώρτζογλου στον "Libero 107,4".

Μιλώντας για τους λόγους για τους οποίους ο Κουτσιανικούλης δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, ο κ. Τζώρτογλου τόνισε ότι "φταίει και ο ίδιος ο παίκτης, έκανε λάθη", ενώ αναφορικά με την επιστροφή του στον Εργοτέλη, δήλωσε ότι "απ όσα γνωρίζω και διαβάζω δεν είναι σίγουρο. Στην Κρήτη λένε ότι πρώτα θα συναντηθεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη".

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags