08/07/11 - 19:14

Έψαχναν τον Σισέ οι ομογενείς...

Οι Έλληνες ομογενείς που υποδέχτηκαν την αποστολή του Παναθηναϊκού, έψαχναν τον Γάλλο, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για την απουσία του.

Έψαχναν τον Σισέ οι ομογενείς...
53.344views 0shares

Φυσικά το ερώτημα που βασάνιζε τους περισσότερους ήταν το τί γίνεται με τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για την απουσία του από την προετοιμασία λόγω της επικείμενης συμφωνίας με την Λάτσιο.

Κατά τα άλλα, τα περισσότερα φλας τα συγκέντρωσε ο Σωτήρης Νίνης, με τους υπόλοιπους παίκτες να ακολουθούν και να εισπράττουν μία ευχάριστη επίθεση... αγάπης.

Αμέσως μετά, εκμεταλλευόμενοι το διάστημα που μεσολαβούσε μέχρι να επιβιβαστούν στο λεωφορείο που τους περίμενε, οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεχύθηκαν στα μαγαζιά του αεροδρομίου για να κάνουν τις τελευταίες αγορές που θα τους βοηθήσουν να περάσουν την ώρα τους στην Αυστρία, αγοράζοντας περιοδικά, cd και dvds.

Αυτός όμως που έκανε την διαφορά ήταν ο Μπράις Μουν. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός προτίμησε να πάει να πιει έναν καφέ. Προφανώς θα είχε κοιμηθεί στο αεροπλάνο και έψαχνε έναν τρόπο να ξυπνήσει...

Πηγή: leoforos.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ