Facebook Pixel Έψαχναν τον Σισέ οι ομογενείς...
Life
| 2011-07-08 19:14:00

Έψαχναν τον Σισέ οι ομογενείς...

Έψαχναν τον Σισέ οι ομογενείς...

Οι Έλληνες ομογενείς που υποδέχτηκαν την αποστολή του Παναθηναϊκού, έψαχναν τον Γάλλο, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για την απουσία του.

Φυσικά το ερώτημα που βασάνιζε τους περισσότερους ήταν το τί γίνεται με τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για την απουσία του από την προετοιμασία λόγω της επικείμενης συμφωνίας με την Λάτσιο.

Κατά τα άλλα, τα περισσότερα φλας τα συγκέντρωσε ο Σωτήρης Νίνης, με τους υπόλοιπους παίκτες να ακολουθούν και να εισπράττουν μία ευχάριστη επίθεση... αγάπης.

Αμέσως μετά, εκμεταλλευόμενοι το διάστημα που μεσολαβούσε μέχρι να επιβιβαστούν στο λεωφορείο που τους περίμενε, οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεχύθηκαν στα μαγαζιά του αεροδρομίου για να κάνουν τις τελευταίες αγορές που θα τους βοηθήσουν να περάσουν την ώρα τους στην Αυστρία, αγοράζοντας περιοδικά, cd και dvds.

Αυτός όμως που έκανε την διαφορά ήταν ο Μπράις Μουν. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός προτίμησε να πάει να πιει έναν καφέ. Προφανώς θα είχε κοιμηθεί στο αεροπλάνο και έψαχνε έναν τρόπο να ξυπνήσει...

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags