Facebook Pixel Captain o Σαμαράς!
Life
| 2011-07-08 20:04:00

Captain o Σαμαράς!

Captain o Σαμαράς!

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Σέλτικ θα φορέσει ο Γιώργος Σαμαράς στο φιλικό με την Βίκτορι Μελβούρνης την ερχόμενη εβδομάδα. Ο «Sam» θα πάρει το περιβραχιόνιο ως φόρο τιμής για την μεγάλη ελληνική κοινότητα ομογενών που ζει στην πόλη της Αυστραλίας.

Ο τεχνικός των «Kελτών» Νιλ Λένον, δήλωσε: «Απολαύσαμε την επίσκεψη μας στην Αυστραλία και ανυπομονούμε να επισκεφτούμε τη Μελβούρνη. Ξέρουμε πολύ καλά πως στη Μελβούρνη ζούνε πολλοί Ελληνες ομογενείς. Ετσι σκεφτήκαμε πως αρμόζει στην περίσταση για τον Γιώργο να είναι αρχηγός της ομάδας».

Από την πλευρά του ο διεθνής Ελληνας επιθετικός τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός της Σέλτικ για το φιλικό με την Βίκτορι. Εγω και οι συμπαίκτες μου ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι.Εχω πολλούς συγγενείς στην Αυστραλία και με μεγάλη χαρά μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφτώ αυτή την χώρα ξανά, ειδικά με την Σέλτικ. Είναι μια ομάδα με πνεύμα και ήθος όσο καμία άλλη. Ηδη έχουμε δει χιλιάδες φίλους μας στην Αυστραλία και περιμένουμε να δούμε περισσότερους στην Μελβούρνη».  

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags