08/07/11 - 22:28

Κύριοι του ΟΠΑΠ, εξηγηθείτε...

Ποιο ματς του σημερινού κουπονιού άλλαξε η απόδοσή του στην ΟΠΑΠ ΑΕ, μόνο όσον αφορά στο τελικό σκορ της αναμέτρησης «4-2», και μετά από μερικές ώρες ήρθε… 4-2; 

Κύριοι του ΟΠΑΠ, εξηγηθείτε...
25.151views 0shares

Μία περίεργη υπόθεση για την οποία η ΟΠΑΠ Α.Ε οφείλει να μας δώσει εξηγήσεις έγινε στο κουπόνι της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2011.

Στο κουπόνι υπήρχε ένας αγώνας για το φινλανδικό πρωτάθλημα μεταξύ της Ελσίνκι και της Ίντερ Τούρκου.

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του ματς, η ΟΠΑΠ ΑΕ άλλαξε αισθητά την απόδοσή που έδινε στο τελικό σκορ 4-2 υπέρ των γηπεδούχων. Την έριξε στο 35,00, ενώ το συγκεκριμένο σκορ σε ανάλογης απόδοσης ματς δίνει απόδοση από 70,00 έως 80,00. Κι όμως, η ΟΠΑΠ ΑΕ άλλαξε την απόδοση ΜΟΝΟ σε αυτό το ματς και ΜΟΝΟ γι' αυτό το σκορ, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα!

Όπως σωστά φανταστήκατε, το ματς ήρθε εν τέλει 4-2 υπέρ των γηπεδούχων. Μάλιστα, έχει τη σημασία του να σας πούμε ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 4-0 και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τελικό 4-2 στο 87’ με πέναλτι. Αυτομάτως προκύπτουν τεράστια ερωτήματα. Γιατί ο ΟΠΑΠ άλλαξε την απόδοση του συγκεκριμένου σκορ; Γνώριζε κάτι; Το πιο φυσιολογικό είναι να την άλλαξε, επειδή δέχτηκε αρκετά πονταρίσματα το συγκεκριμένο σκορ.

Ποιοι ήταν αυτοί που πήγαν και έπαιξαν μεγάλα ποσά στο 4-2 ενός φινλανδικού αγώνα, όμως; Και πόσα χρήματα παίχτηκαν σε αυτό το σκορ, ώστε να πέσει τόσο πολύ η απόδοσή του; Και αν κάποιοι πόνταραν τόσα πολλά λεφτά, γιατί το ματς δεν κλειδώθηκε;

Νομίζουμε ότι η ΟΠΑΠ ΑΕ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό, υπό την έννοια όχι της δική της εμπλοκής ασφαλώς, αλλά υπό την έννοια ότι πρέπει να μάθουμε τα πώς και τα γιατί πίσω από αυτήν την -αν μη τι άλλο πολύ περίεργη- ιστορία.

Πηγή: sport-fm.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ