Facebook Pixel Ιδού η επιστολή...
Life
| 2011-07-09 10:19:00

Ιδού η επιστολή...

Ιδού η επιστολή...

Διαβάστε την ανώνυμη επιστολή που παραδόθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών στις αρχές Μαρτίου και ξετύλιξε το κουβάρι των στημένων αγώνων.

Είχε προηγηθεί άλλη ανώνυμη επιστολή στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου, στα μέσα Ιανουαρίου, η οποία περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τη δραστηριότητα των βασικών κατηγορουμένων.

Μάλιστα η πρώτη επιστολή ενεργοποίησε τον υπερκοριό της ΕΥΠ και απέδωσε τα γνωστά αποτελέσματα, με τις διώξεις των 83 φυσικών προσώπων. Η δεύτερη επιστολή, που περιέχεται στη δικογραφία, αναφέρεται στη δραστηριότητα του Αχιλλέα Μπέου και εξηγεί τα όσα ακούστηκαν στις κασέτες που αποκάλυψε αργότερα ο Αλέξης Κούγιας.

Η «Εξέδρα» δεν υιοθετεί το περιεχόμενο της σχετικής επιστολής, αλλά την παρουσιάζει λόγω δικαιολογημένου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και γιατί αποτελεί στοιχείο της δικαστικής έρευνας.

«Ο Δαλούκας φοβάτε να μιλήση γιατί απειλούνε την ζωή του.

Ο Μπεος ομως που φημίζετε για την λογοδιαροια του σε συνομιλία που είχε με συνάδελφο δημοσιογράφο τα ξερνάη ολα και για τον Ιταλό διαιτιτή στο παιχνίδι του Ισραηλ και για την πίεση πού ασκησε στον Δαλούκα για το παιχνίδι Αρης - ΠΑΟ.

Για ευνόητους λόγους η φωνή του δημοσιογράφου έχει σβηστή. Ο Μπεος πήγε τον Ιούνιο 2010 τον Δαλούκα στα γραφεία του Μαρινάκη στον Πειραιά για γνωριμία.

Οταν ο Μπέος έλειπε με την ομάδα του στην Ιταλία για προετοιμασία, ο Μαρνάκης καί ο Δαλούκας συναντειθήκανε για να βρούνε άκρη για τον Ιταλό διεθνή διαιτιτή που θα επαιζε τον Ολυμπιακό στο ισραήλ.
Ο Δαλουκας παραμύθηασε τον Μαρινάκη (σαν διεθνής δαιτής) οτι γνώριζε τον Ιταλό διαιτιτή καί τους επόπτες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και ζήτησε € 200000 για νά τους πιάση.

Ο Μαρινάκης χρέωσε τον Μπέο γιάτο παρόλι που του πούλησε ο Δαλούκας και γίνανε κόλος.
Ο Δαλούκας παραδέχετε στο Μπεο οτι είχε γίνη συμφωνία αλλά δεν είχε παρη τα χρήματα.
Μετα από την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Μπέος του είπε για να καθαρίση την παρεξήγηση με τον Μαρινάκη θα τον βάλη στο παιχνίδη Αρης - ΠΑΟ για να ευνοήση τον Αρη (…)».

Πηγή: exedrasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags