Facebook Pixel Φωτογραφίες, γκολάρες και… τετ-α-τετ
Life
| 2011-07-09 21:51:00

Φωτογραφίες, γκολάρες και… τετ-α-τετ

Φωτογραφίες, γκολάρες και… τετ-α-τετ

O Zεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να έχει βάλει "απαγορευτικό" στους δημοσιογράφους στις προπονήσεις, αλλά δεν μπορούσε να πει "όχι" στους φίλους του «τριφυλλιού» που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, φωτογραφήθηκαν μαζί με τα ινδάλματα τους και έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και στην συνέχεια ο Φερέιρα χώρισε την ομάδα σε τρία γκρουπ. Οι τρεις ομάδες έκαναν ασκήσεις τακτικής και έπειτα ξεκίνησε το πρώτο δίτερμα επί αυστριακού εδάφους 9 εναντίον 9, στο οποίο ξεχώρισε το πολύ όμορφο γκολ του Καραγκούνη που κατέβασε την μπάλα στη μικρή περιοχή, γύρισε και την... κάρφωσε στα δίχτυα! Το πρόγραμμα ολοκληρώθημε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδινε συνέχεια εντολές κατά την διάρκεια του διπλού και έκανε τις δικές του παρεμβάσεις, όταν το έκρινε σκόπιμο.
Οι τρεις ομάδες που έκαναν τις ασκήσεις:

Πράσινοι: Μουν, Κλέιτον, Λάζαρος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Δημούτσος, Μπιάρσμιρ

Πορτοκαλοί: Καντέ, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Φουρλάνος, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Πλεσί

Λαχανοί: Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Λέτο, Κατσουράνης

Τετ-α-τετ με τον Σιμάο

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Φερέιρα τα είπε με τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ για περίπου πέντε λεπτά. Αυτό ήταν το δεύτερο τετ-α-τετ του Πορτογάλου μέσα στην ημέρα, καθώς το πρωί τα είπε με Νίνη και Βύντρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags