Facebook Pixel Ο Λίλλης τον άρπαξε απ΄ τη ...Λίλη!
Life
| 2011-01-14 20:06:00

Ο Λίλλης τον άρπαξε απ΄ τη ...Λίλη!

Ο Λίλλης τον άρπαξε απ΄ τη ...Λίλη!

Ο Νταρίο Φέρναντεζ φλέρταρε με τον ΠΑΟΚ, αλλά τον απέκτησε ...άλλος Λίλλης αντί του συζύγου της Ιωάννας Λίλη, Θοδωρή Ζαγοράκη…

Τους παράγοντες που ώθησαν τον Ντάριο Φερνάντεζ να προτιμήσει την Αλκή από τον ΠΑΟΚ εξέθεσε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Νίκος Λίλλης, με συνέντευξή του στο metropolis.

Ο ισχυρός άνδρας της Αλκής αποκάλυψε ότι έδωσαν στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή 240 χιλιάδες ευρώ με μπόνους:

«Γνωρίζαμε και εμείς για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αφού μιλούσαμε και με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του. Γνωρίζω επίσης και για ενδιαφέρον άλλων ομάδων όπως ήταν και η Βαγιαδολίδ. Εμείς με τον Φερνάντεζ μιλάμε εδώ και ένα μήνα. Τελικά καταφέραμε και τον αποκτήσαμε. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έχουμε προπονητή τον Γιτζάκ Σουμ ο οποίος ήθελε πολύ να τον φέρουμε στην Κύπρο. Η δική του παρουσία έπαιξε μεγάλο ρόλο. Θέλαμε τον παίκτη γιατί μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις και σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά στα δυόμισι χρόνια που υπογράψαμε συμβόλαιο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λίλλη.

Όσον αφορά τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής, ο πρόεδρος της Αλκής τόνισε:

«Η μεταγραφή οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρωί, αν και τα είχαμε βρει από χθες το βράδυ. Η πρότασή μας ίσχυε εδώ και πολύ καιρό. Μπορώ να πω ότι εμείς του δίνουμε 240 χιλιάδες ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιό του….».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags