Facebook Pixel Όλο τον θέλουν, αλλά δεν ξεκουμπίζεται…
Life
| 2011-01-14 20:20:00

Όλο τον θέλουν, αλλά δεν ξεκουμπίζεται…

Όλο τον θέλουν, αλλά δεν ξεκουμπίζεται…

Πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Βίσλα Κρακοβίας επιθυμεί την απόκτηση του Ρότζερ Γκερέιρο αλλά στην ΑΕΚ μία τους κάνει και δύο τους ξινίζει (ΦΩΤΟ).

Φλερτ πολωνικής ομάδας με τον Ρότζερ Γκερέιρο αποκαλύπτει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, ο οποίος μίλησε «futbolnet.pl».

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιανοπολωνού αποκάλυψε ότι «ο διευθυντής μίας πολωνικής ομάδας πρόσφατα επικοινώνησε με την ΑΕΚ. Προς το παρόν για να ρωτήσει αν υπάρχει πιθανότητα ο Ρότζερ να γυρίσει στην Πολωνία. Ο πελάτης μου έχει τέτοια πρόθεση γιατί θέλει να μπορέσει να συμμετάσχει με την εθνική Πολωνίας στο EURO 2012».

Αυτή η ομάδα, όπως αναφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ είναι η Βίσλα, με τον Γκερέιρο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να… επανaπατριστεί. Ωστόσο, το θέμα είναι να έλθει επίσημη πρόταση. Γιατί, στην ΑΕΚ μία είναι χρήσιμος και την άλλη αμείβεται με πολλά χρήματα (600.000 ευρώ το χρόνο) και δεν προσφέρει τίποτα. Μία είναι στον πάγκο και μία ξεκινάει βασικός.

Αλλά και ο ίδιος ο Γκερέιρο μόνο με αλλοπρόσαλλο θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς. Γιατί πολύ απλά στα εύκολα ματς σέρνεται και στα δύσκολα (βλέπε παιχνίδια με ΠΑΟ, Σέρρες) βγάζει μάτια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags