Facebook Pixel "Να δείξουμε σοβαρότητα και ψυχή"
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-11 13:56:00

"Να δείξουμε σοβαρότητα και ψυχή"

"Να δείξουμε σοβαρότητα και ψυχή"

Αύριο Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής Νέων εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2011, η οποία θα διεξαχθεί στη Ρουμανία (25/7-1/8) και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος στο epo.gr:

"Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρόκειται πραγματικά για μια γιορτή του ποδοσφαίρου, στην οποία παίρνουν μέρος οι 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.


Τόσο για τα παιδιά όσο και για εμένα αυτό αποτελεί τεράστια χαρά και τιμή. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλους αυτούς τους μήνες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε το προσεχές διάστημα. Όπως πάντα θα αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και γνωρίζουμε πως είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην κρίσιμη πρεμιέρα κόντρα στο ΕΪΡΕ. Είναι δεδομένο ότι σε τέτοιου είδους τουρνουά δεν υπάρχουν φαβορί.


Ο αρχικός μας στόχος είναι η καλή πορεία στη φάση των ομίλων και από κει και πέρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που μπορούμε να φτάσουμε. Είμαστε μια δυνατή ομάδα και το έχουμε αποδείξει με τη μέχρι τώρα πορεία μας στα προκριματικά και στην elite round. Αυτό που εγώ θέλω και εύχομαι είναι τα παιδιά καταφέρουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και δείξουν σοβαρότητα, αλλά και ψυχή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags