Facebook Pixel Ούτε 18άδα
Life
| 2011-01-14 21:39:00

Ούτε 18άδα

Ούτε 18άδα

Ο Χολέμπας δεν γυμνάστηκε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει Πανσερραϊκού και έτσι οι Πειραιώτες θα κατεβούν με 17 παίκτες στην αποστολή.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (15/1, 17:15) με τον Πανσερραϊκό.

Ο Χολέμπας ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ ο Α. Παπαδόπουλος ακολούθησε, για προληπτικούς λόγους, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 17 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Λεάντρο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Μανιάτης, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ουρτάδο, Νέμεθ, Χολέμπας, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags