Facebook Pixel "Άλλοι μιλάνε χωρίς να έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ"
Life
| 2011-07-11 19:35:00

"Άλλοι μιλάνε χωρίς να έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ"

"Άλλοι μιλάνε χωρίς να έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ"

Με κοινή τους ανακοίνωση, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης και ο Ηλίας Λιανός βάζουν τέλος στη φιλολογία πως κάνουν κίνηση να προτείνουν άτομα δικής τους εμπιστοσύνη για το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος, μετά την απόρριψη της πρότασης των Κυπρίων επενδυτών.

Αναλυτικά:

«Δια της παρούσης θα θέλαμε να τοποθετηθούμε στα όσα απίθανα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ Πανιώνιος και στον Πανιώνιο γενικότερα.

Εκφράσαμε πρόσφατα με δηλώσεις και τοποθετήσεις τη γνώμη μας για δύο απλά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι οι «Κύπριοι επενδυτές» δεν υπάρχουν και πως η πρόταση που εμφανίστηκε δεν ήταν σοβαρή και το δεύτερο πως η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίζει τη θητεία της πραξικοπηματικά, χωρίς εκλογές.

Αυτά -και μόνο αυτά- είπαμε, ως μέλη του Ερασιτέχνη αμφότεροι και ως μέτοχος της ΠΑΕ ο κ. Τσακίρης.

Εισπράξαμε μία «απάντηση» με ύβρεις και απαξίωση στο πρόσωπο μας από κάποιους που δεν ξέρουμε, ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας στον Πανιώνιο, ποιοι είναι. Εμείς (οι «τζάμπα μάγκες») τουλάχιστο όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και τι έχουμε προσφέρει στον Πανιώνιο, με τα όποια καλά μας ή στραβά μας. Όλοι γνωρίζουν πως τουλάχιστον βάλαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ στον Πανιώνιο και ο ένας εξ ημών συνεχίζει να βάζει για την ΚΑΕ, καθώς επίσης την ψυχική μας υγεία και ηρεμία.

Δυστυχώς βλέπουμε ότι υπάρχει μία περιρρέουσα νοοτροπία, με βάση την οποία για να μπορούμε εμείς να μιλάμε και να εκφέρουμε γνώμη για τον Πανιώνιο, πρέπει να βάλουμε και άλλα εκατομμύρια, ενώ όλοι οι άλλοι μιλάνε χωρίς να έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ.

Εν κατακλείδι, εμείς δεν πουλήσαμε φούμαρα, ούτε προτείναμε εύκολες λύσεις. Προσπαθήσαμε να συνδράμουμε, καταθέτοντας την άποψη μας, για το καλό του συλλόγου. Δυστυχώς όμως το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά και δεν μπορούμε, ούτε επιθυμούμε, να το ακολουθήσουμε. Για το λόγο αυτό δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να παραστούμε ούτε οι ίδιοι, ούτε δια εκπροσώπου (Ζερβακάκος) στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 13 Ιουλίου.

Ο Πανιώνιος πλέον ανήκει στα μέλη του Ερασιτέχνη και αυτό οφείλουν αφενός να το γνωρίζουν και να το σέβονται άπαντες που διοικούν, ή θέλουν να διοικήσουν την ΠΑΕ και αφετέρου να ωθήσει τα μέλη του Ερασιτέχνη να πολλαπλασιαστούν και να έχουν ενεργή, αλλά κυρίως υπεύθυνη άποψη

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα μας και καλή πορεία στο καινούργιο πρωτάθλημα.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΝΟΣ».

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags