Facebook Pixel "Ναι, χρειαζόμαστε επιθετικό"
Life
| 2011-07-11 21:50:00

"Ναι, χρειαζόμαστε επιθετικό"

"Ναι, χρειαζόμαστε επιθετικό"

Ο Νούνο Αλμέιδα, ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, έκανε δηλώσεις μετά το φιλικό με τη Λεχ Πόζναν, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός πό το πρώτο κιόλας φιλικό του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως δεν θα μιλάει μετά το τέλος των παιχνιδιών!

Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Αλμέιδα στάθηκε στο αυτονήτο, δηλαδή οτι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει σέντερ φορ.

Αυτά που δουλεύεται καθημερινά στις προπονήσεις σε τι ποσοστό βγαίνει μέσα στο γήπεδο;
«Δείχνουμε ότι κάνουμε καλή δουλειά στην κατοχή και το πρέσινγκ. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα γιατί χάσαμε μερικές καλές ευκαιρίες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας και θα δούμε στη συνέχεια τη πορεία της ομάδας».

Είδαμε παίκτες να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις από τις φυσικές τους. Είναι κάτι που γίνεται για λόγους τακτικής ή επειδή δεν έχετε παίκτες;
«Συμβαίνει και για τους δύο λόγους. Έχουμε παίκτες να παίξουν σε αυτές τις θέσεις αλλά μπορεί να χρειαστούμε και άλλους. Ο Μπιάρσμιρ πρέπει να δουλέψει γιατί έχει χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να παίξει στη μεσαία γραμμή. Όσο για τον Κλέιτον ήταν αρκετά καλός αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Αναφερθήκατε σε παίκτες που μπορεί να έρθουν και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας, θεωρείται ότι η ομάδα χρειάζεται επιθετικό;
«Ναι πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κάποιον αλλά πρέπει να δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας. Αυτοί είναι διαθέσιμοι. Θα περιμένουμε κάποιες μέρες ακόμα για να έρθουν κάποιοι παίκτες».

Πιστεύετε ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μπορούν σταθούν στη πρώτη ομάδα;
«Είναι ένας καλός τρόπος για αυτούς τους νέους παίκτες για να δείξουν αν μπορούν να σταθούν. Πρέπει να γίνουν δυνατοί και να δείξουν αν μπορούν να σταθούν στη πρώτη ομάδα. Είναι η ευκαιρία τους γιατί βλέπουμε ότι σε πολλά κλαμπ υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και έτσι οι ομάδες μπορεί να δημιουργήσουν παίκτες και να τους χρησιμοποιήσουν».

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags