12/07/11 - 00:01

«Μη μιλάς εσύ, είσαι παράρτημα»!

Για άλλη μια φορά ένα ΔΣ της Σούπερ Λίγκας μας πρόσφερε διαλόγους… απείρου κάλλους, όπως η ατάκα που απηύθυνε ο Δημήτρης Γόντικας στον Κώστα Τσολακάκη του Πανιωνίου!

«Μη μιλάς εσύ, είσαι παράρτημα»!
44.173views 0shares

Συγκεκριμένα, τα αίματα άναψαν μετά από την τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Πανιωνίου, Κώστα Τσολακάκη: «Πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία γιατί στο τέλος δεν θα πάρουμε μία από τα τηλεοπτικά»!

Ο Δημήτρης Γόντικας αντέδρασε με ορμή: «Κάτσε κάτω, τι μιλάς εσύ; Εσείς τα λέτε όλα αυτά γιατί είστε παράρτημα του Ολυμπιακού»!

Ο Κώστας Τσολακάκης βγήκε από τα ρούχα του (κάποιοι λένε ότι… καβάλησε και την καρέκλα!): «Εγώ δεν είμαι καραγκιόζης σαν κι εσένα. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Ρώτα σοβαρούς Παναθηναϊκούς να σου πουν για μένα».

Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Πανιώνιου προκάλεσε και την αντίδραση του αντιπροέδρου του Ηρακλή, Κώστα Κεφαλά, ο οποίος φώναζε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία.

Στο σημείο εκείνο, όμως, παρενέβη ο νομικός σύμβουλος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον αντιπρόεδρο του «γηραιού», προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη: «Κύριε Κεφαλά, είναι απόλυτα σεβαστή η προσπάθεια που κάνετε για να παραμείνετε στην κατηγορία. Όμως, η ανακοίνωση που βγάλατε κατά της λίγκας ήταν απαράδεκτη. Ειδικά από τη στιγμή, που εμείς ενώ το γνωρίζαμε, δεν επικαλεστήκαμε στο CAS ότι βάσει της απόφασης του Πρωτοδικείου, η σημερινή διοίκηση του Ηρακλή έχει εκλεγεί με μοναδική αποστολή να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση με θέμα τη διάλυση ή λύση της ΠΑΕ»!

Κάποια στιγμή, πυροδοτήθηκε μια νέα αντιπαράθεση, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Κώστα Τσολακάκη και τον γενικό διευθυντή της λίγκας, Πατρίκ Κομνηνό, με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών: «Έπρεπε να μας πεις για αυτό το άρθρο (σ.σ. περί ποινικής ρήτρας) και ότι αν δεν επικυρώσουμε την βαθμολογία η Nova θα έχει το δικαίωμα να καταγγείλει την σύμβαση και μετά εμείς θα αποφασίζαμε. Όφειλες να μας το πεις. Για ποιο λόγο μας το απόκρυψες; Είσαι διευθυντής κι αυτό είναι σοβαρό θέμα», είπε ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, για να του απαντήσει ο Πατρίκ Κομνηνός, χαμηλώνοντας του τόνους: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε. Στα πλαίσια της καλής θέλησης μπορούμε να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε κάποια πράγματα».

Αξίζει να σημειωθεί, πως την ώρα που το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας μπήκε σε ψηφοφορία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε πως «εγώ θα ψηφίσω τελευταίος για να μην φανεί ότι θέλω να επηρεάσω το αποτέλεσμα». Προτελευταίος ψήφιζε ο Ατρόμητος.

Όταν το αποτέλεσμα είχε πλέον κριθεί (7 «ναι», 4 «όχι») ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ψήφισαν «λευκό».

Αργότερα, με δηλώσεις του ο Κώστας Τσολακάκης, υποστήριξε πως «ο κ. Μαρινάκης ψήφισε αστειευόμενος λευκό και κακώς το έκανε».

Πηγή: sport-fm.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ