Facebook Pixel "Δεν έχω καμία σχέση"
Life
| 2011-07-12 14:17:00

"Δεν έχω καμία σχέση"

"Δεν έχω καμία σχέση"

Στην άρνηση κάθε κατηγορίας προέβη ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλιάς Φυντάνης, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για δωροδοκία και δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα, αλλά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατά περίπτωση.

Επίσης, βγήκε και ανακοίνωση, με την οποία ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, αναφέρεται στις κινήσεις που θα κάνει για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1)Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα έχει συνάντηση σήμερα με τον Ηλία Φυντάνη για να συζητήσουν τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εις βάρος του. Ο κ. Κούγιας θα μελετήσει την δικογραφία και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του.

2)Το φύλλο αγώνος του αγώνα Κόρινθος – Παναχαϊκή θα καταθέσει στην εισαγγελία Αθηνών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή αφού σε αυτό το φύλλο αγώνος ως παράγοντες του ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος έχουν αναφερθεί δύο μπράβοι οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το ΔΣ του ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος και με το περιβάλλον της ομάδας της Κορίνθου και είναι οι αρχηγοί των συνεργατών του Τσακογιάννη και του Παπαδόπουλου οι οποίοι και πριν από τον αγώνα και μετά τον αγώνα δημιούργησαν επεισόδια εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο κ. Κούγιας εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να στραφεί νομικά τόσο σε ποινικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης εναντίον του κ. Σωτήρη Μαυρονάσιου προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος ο οποίος αποδεδειγμένα συνεργάστηκε με τον Τσακογιάννη και τον Παπαδόπουλο για να δημιουργηθούν αυτά τα επεισόδια εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ώστε ο κ. Κούγιας να αντιδράσει και να τιμωρηθεί.

Ο κ. Κούγιας είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον κ. Μαυρονάσιο γιατί έχουν υπάρξει συμπαίκτες και αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο και μέχρι εκείνο τον αγώνα τους συνέδεε μακροχρόνια φιλία.

3)Αύριο συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΠΟ για να οριστεί αντικαταστάτης του προέδρους ΕΙΜ Θόδωρου Κουρίδη ο οποίος και θα υπογράψει την απόφαση που αφορά της ΠΑΕ Παναχαϊκή και η οποία αμέσως μετά θα δημοσιευτεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags