Facebook Pixel Πολέμαρχος!
Life
| 2011-01-14 23:52:00

Πολέμαρχος!

Πολέμαρχος!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό με Πολέμη, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει το χρίσμα από τους μεγαλομετόχους.

Κάτι αρχίζει να κινείται στον Παναθηναϊκό. Από τα (τραβηγμένα απ’ τα μαλλιά) σενάρια για Πρωτοδικεία και χρεοκοπίες, στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το όνομα του Αδαμάντιου Πολέμη δεν βγήκε ξαφνικά στο προσκήνιο. Μέρες παίζει στην επικαιρότητα. Αυτό που αν μη τι άλλο συνιστά είδηση είναι το γεγονός ότι έχει αρχίσει πλέον να ψήνεται σε σημαντικό βαθμό. Δεν είναι τυχαίες ούτε οι συνεχόμενες παρουσίες του στα επίσημα του ΟΑΚΑ, ούτε η πλήρης οικονομική ενημέρωση που έχει ήδη στα χέρια του.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι οι τελευταίες του επαφές με τους Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο και Πατέρα οι οποίοι κάθε άλλο παρά αρνητικοί παρουσιάζονται ως προς το να του δώσουν το χρίσμα. «Προχώρα και εδώ είμαστε και εμείς αν χρειαστείς οτιδήποτε» του λένε με ένα στόμα και μια φωνή κι αυτός το σκέφτεται πια περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Για να μην μπερδευόμαστε σε λάθος δρόμους να πω και κάτι ακόμη. Το μόνο που ΔΕΝ χρειάζεται στην παρούσα φάση ο Πολέμης είναι λεφτά. Από αυτά έχει πολλά, αλλού είναι το ζητούμενο κι αυτό ήθελε και ο ίδιος να εξασφαλίσει. Την στήριξη και την ενότητα. Τα υπόλοιπα θα τα βρει η υπηρεσία που λένε και στον στρατό…

Χωρίς φυσικά αυτό σημαίνει ότι ο Πολέμης θέλει να μπει στον Παναθηναϊκό για να ξοδέψει. Πολιτική προσαρμοσμένη στην... εποχή θα προσφέρει σε πρώτη φάση (ξεχάστε νέους Σισέ κλπ δηλαδή) και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τα χειρότερα σενάρια που δίνουν και παίρνουν.

Σε πρώτη ανάγνωση λοιπόν η λύση Πολέμη μοιάζει ως η ιδανική για να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το διοικητικό αδιέξοδο. Μιλάμε άλλωστε για ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής καθώς δεν έχει «μέτωπο» με κανέναν μέτοχο του τριφυλλιού και με όλους διατηρεί σχέσεις σεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Μα εδώ είναι και όλο το «ζουμί». Διότι και ο Πατέρας ως πρόσωπο κοινής αποδοχής ξεκίνησε και ξαφνικά έγινε ανεπιθύμητος σε συγκεκριμένους ανθρώπους - μετόχους οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να εκτοξεύσουν τα βέλη τους.

Και για να φτάσει στο σημείο ο Πατέρας να πει «δεν πάει άλλο», σκεφτείτε πόσο εύκολα μπορεί να το κάνει και ο Πολέμης ο οποίος καμιά διάθεση για τσαμπουκάδες δεν έχει, παρά μόνο να βοηθήσει θέλει. Ας το σκεφτούν αυτό όσοι σκοπεύουν να κάνουν ξανά τα ίδια. Τον τρόπο τον ξέρουν καλά, τον έχουν «σπουδάσει» τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Για να κλείσουμε, θα πω εν ολίγοις ότι στην παρούσα φάση η λύση του Πολέμη είναι ιδανική για να ενώσει τον Παναθηναϊκό, αρκεί βέβαια να το θέλουν οι ίδιοι που τον διέλυσαν διοικητικά. Ειδάλλως τζάμπα μιλάμε, άδικα αισιοδοξεί ξανά ο κόσμος μετά από ένα μήνα μαυρίλας και πάλι τα ίδια θα έχουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags