Facebook Pixel Τα πάθη του Ερασιτέχνη...
Life
| 2011-07-12 19:12:00

Τα πάθη του Ερασιτέχνη...

Τα πάθη του Ερασιτέχνη...

Εκεί που όλα ήταν έτοιμα για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έστω και μέσω Πρωτοδικείου, τα προβλήματα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους...

υγκεκριμένα σήμερα το πρωί ο Χρόνης Ακριτίδης πήγε στο κτίριο 6 της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να καταθέσει την αίτηση για διοίκηση στον Ερασιτέχνη. Μια αίτηση που είχε κανονικά τα ονόματα που χρειάζονταν, αλλά δεν είχε κάποια στοιχεία που ζητούσε ο Πρωτοδίκης. Έτσι οι «πράσινοι» πήραν πίσω την αίτηση, για να την συμπληρώσουν με στοιχεία που όπως είπαν από το Πρωτοδικείο, έχουν να κάνουν με την βιωσιμότητα του σχεδίου, τα χρήματα που θα τοποθετηθούν κλπ.

Πιέζει απίστευτα ο χρόνος

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ετοιμάζουν σήμερα τη νέα βελτιωμένη αίτηση, προκειμένου να την καταθέσουν αύριο, ωστόσο το θέμα είναι πως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Με δεδομένο το ότι τα δικαστήρια κλείνουν από τις 15 Ιουλίου, έως τις 15 Αυγούστου, θα πρέπει να κατατεθεί άμεσα και να εκδικαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Επίσης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κατατεθεί και δεύτερη αίτηση, από άλλο μπλοκ μελών του Παναθηναϊκού, κάτι που αν τελικά γίνει, τότε εκτός της καθυστέρησης που λογικά θα υπάρξει, θα αναγκάσει τον Πρωτοδίκη να αποφασίσει για μια μικτή διοίκηση.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags