Facebook Pixel Συγχώνευση; Ούτε για αστείο!
Life
| 2011-07-13 00:14:00

Συγχώνευση; Ούτε για αστείο!

Συγχώνευση; Ούτε για αστείο!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για το ενδεχόμενο συγχώνευσης της μπασκετικής ΑΕΚ με την αντίστοιχη του Αργους προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό

Είναι δεδομένο: το καλοκαίρι, τους μήνες που όλοι στην (αθλητική) Ελλάδα ασχολούνται με τις μεταγραφές των αγαπημένων τους ομάδων σε κάθε άθλημα –είτε με τα στημένα όπως συνέβη φέτος– μπορούν να περάσουν πράγματα και γεγονότα που σε κάποιους (όπως εμένα) προκαλούν τον τρόμο!

Συμβαίνει (και) στην πολιτική τούτο το πράγμα. Εκεί που όλοι το καλοκαιράκι έχουν αλλού το μυαλό τους, κοινώς στις διακοπές τους, στη θάλασσα, στα θηλυκά, τσουπ στην Βουλή η εκάστοτε κυβέρνηση προχωράει σε ψήφιση νόμων – νομοσχεδίων προκειμένου να έχουν λιγότερες αντιδράσεις.

Στα δικά μας όμως… Στην μπασκετική ΑΕΚ τούτη την περίοδο επιχειρείται να συμβεί ένα «έγκλημα» σε βάρος της ιστορίας του μεγάλου αυτού συλλόγου. Διότι για μένα το ενδεχόμενο συγχώνευσης της ΑΕΚ με την ΑΕΚ Αργους συνιστά έγκλημα κατά της μεγάλης αυτής ομάδας, του συλλόγου που έμαθε στην Ελλάδα το μπάσκετ… Ενιωσα την ανάγκη να γράψω για το συγκεκριμένο θέμα από τη συζήτηση που είχα με τον φίλο μου Μιχάλη, έναν οπαδό της Ενωσης που κατά την ταπεινή, προσωπική μου άποψη, αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση αγάπης για την ομάδα δίχως αξιώσεις και απαιτήσεις ανταπόδοσης… Αυτή βέβαια είναι μια άλλη κουβέντα, προσωπική απλά δεν μπορώ να μη γράψω δυο λόγια παραπάνω για έναν άνθρωπο που ειλικρινά εκτιμώ και σέβομαι για την ποιότητά του και τον χαρακτήρα του. Αν μου έλεγαν πως θα περιέγραφες τον ιδανικό ΑΕΚτσή θα ανέφερα τον Μιχάλη… Πάμε παρακάτω πάλι.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags