Facebook Pixel "Να δώσουμε μήνυμα αγώνα και συμπαράστασης"
Life
| 2011-07-12 19:53:00

"Να δώσουμε μήνυμα αγώνα και συμπαράστασης"

"Να δώσουμε μήνυμα αγώνα και συμπαράστασης"

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την Τετάρτη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αύριο, Τετάρτη 13/07, στις 19:00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη 'πρώτη' του ΗΡΑΚΛΗ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μία 'πρώτη' με πολλές και σημαντικές ιδιαιτερότητες, οι οποίες εκπηγάζουν από τις συνθήκες αγώνα επιβίωσης, τον οποίο δίνει η 'κυανόλευκη' οικογένεια, ως προς το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, με μπροστάρη τον κόσμο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η τονωτική και ελπιδοφόρα παρουσία των φίλων του ΗΡΑΚΛΗ στην πρώτη συγκέντρωση είναι απαραίτητη και το ζεστό οπαδικό χειροκρότημα θα πρέπει να περιβάλλει την παρουσία καθενός από αυτούς, που φοράνε, την δεδομένη στιγμή, το έμβλημα με τον Ημίθεο στο στήθος. Ολοι μαζί πρέπει να είμαστε εκεί, για να δώσουμε μήνυμα αγώνα και συμπαράστασης, ασχέτως με τις συνθήκες, που βιώνουμε και για τη βελτίωση των οποίων πολεμάμε σκληρά. Με χειροκρότημα, συνθήματα, τραγούδι, χωρίς ακρότητες και με πολύ υψηλό φρόνημα, δίπλα στην ομάδα μας.

Οσον αφορά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, που θα αναλάβει σε αυτή τη φάση την καθοδήγηση της ομάδας, η Διοίκηση, (με αναγκαία την εθελοντικού χαρακτήρα παρουσία του τεχνικού επιτελείου, λόγω των συνθηκών) απευθύνθηκε πρωτίστως σε προπονητές της 'κυανόλευκης' οικογένειας, οι οποίοι ευχαρίστησαν για την πρόταση, αλλά δεν ανέλαβαν. Συνεπώς, η τεχνική ομάδα την παρούσα στιγμή (υπό καθεστώς εθελοντικής συνεισφοράς στην ομάδα) θα αποτελείται από τον Προπονητή, κ. Χρήστο Φράγκο και τους κ.κ. Μπάμπη Μαυρίδη (Γυμναστής) και Φώτη Γκιζέλη (Προπονητή Τερματοφυλάκων), με Γενικό Αρχηγό τον κ. Γρηγόρη Φανάρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags