Facebook Pixel Την Τετάρτη τελειώνει (;) του Καρλάο
Life
| 2011-07-12 23:48:00

Την Τετάρτη τελειώνει (;) του Καρλάο

Την Τετάρτη τελειώνει (;) του Καρλάο

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν οτι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Καρλάο, με την υπόθεση να εξελίσσεται σε μίνι-σίριαλ...

Σήμερα το βράδυ, ο Βρύζας που χειρίζεται αυτή την υπόθεση μίλησε με τον Πορτογάλο εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, από τον οποίο άκουσε πως "ισχύει ότι συμφωνήσαμε, αν πάνε όλα καλά, αύριο θα τελειώσουμε". Το θέμα σ΄ αυτή τη φάση είναι η οριστική απάντηση της Κασίμα Άντλερς, ομάδας στην οποία ανήκει.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μιλώντας για την υπόθεσή του σήμερα το απόγευμα, έλεγε πως όλα πηγαίνουν καλά και το μόνο θέμα είναι πως η πρόταση που έστειλε ο ΠΑΟΚ σήμερα στην ομάδα του έφτασε αργά, με δεδομένη και τη διαφορά της ώρας και οι Ιάπωνες θα την δουν και θα απαντήσουν το πρωί. Με τον Καρλάο υπάρχει συμφωνία στους γενικούς άξονες της συνεργασίας, απομένει και το Ο.Κ. της ιαπωνικής ομάδας για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.

Βέβαια προέκυψαν κάποιες πληροφορίες, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανησυχία, όπως για παράδειγμα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στην Πορτογαλία περί ενδιαφέροντος της Λεϊρία και της Μπράγκα, αλλά και σημερινό δημοσίευμα που εμπλέκει και την Γκιμαράες. Αυτά, όμως, διαψεύστηκαν από τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου.

Πριν από λίγο μάλιστα, κυκλοφόρησε και η πληροφορία, ότι ο Καρλάο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κασίμα για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ναγκόγια κι ενώ είχε να μπει στην 18άδα από τις 21 Μαίου, αλλά αυτή η πληροφορία δεν ήταν δυνατόν να επαληθευτεί. Το βέβαιο είναι πως αύριο μέχρι το μεσημέρι (βράδυ για την Ιαπωνία) θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την υπόθεση Καρλάο.

Αύριο ίσως τελειώσει και το θέμα του Βιτόλο, με τον οποίο δεν έγινε σήμερα η συνάντηση, λόγω της πεντάωρης συζήτησης του Ζαγοράκη με τον Βρύζα. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ισπανός είναι ουσιαστικά παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος είναι κάθετος σε ότι αφορά την αποχώρησή του, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, πέραν του να κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί, εκτός από την απαλλαγή του από ένα συμβόλαιο, που θεωρείται πολύ μεγάλο για τα σημερινά δεδομένα. Η συνάντηση, που θα γίνει, αναμένεται απλά να επικυρώσει το διαζύγιο.

Πηγή: paok24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags