Facebook Pixel Ξανά σε ΕΡΤ και NOVA η Α1
Life
| 2011-07-13 00:03:00

Ξανά σε ΕΡΤ και NOVA η Α1

Ξανά σε ΕΡΤ και NOVA η Α1

Για ακόμα μια χρονιά φαίνεται πως η ΕΡΤ σε συνεργασία με τη Nova θα αναλάβουν την μετάδοση του προσεχούς πρωταθλήματος Α1 μπάσκετ, το οποίο αναζητούσε τηλεοπτική στέγη.

Αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ (κκ. Κονδύλης και Οικονομίδης) είχε συνάντηση σήμερα με τους ενδιαφερόμενους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ερχόμενης σεζόν, με την κρατική τηλεόραση να δείχνει έντονο ενδιαφέρον. Το θέμα αναμένεται να κλείσει το αργότερο μέχρι τις 27 Ιουλίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση, κι έτσι ουδείς γνωρίζει τις σχετικές προθέσεις της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Εκτός από το ζήτημα των τηλεοπτικών η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε ομόφωνα τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Πρωταθλήματος για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν, κυρίως, με την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου και την αυστηροποίηση του πειθαρχικού δικαίου, με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης να επιβεβαιώνουν την αδιαπραγμάτευτη θέση του Συνδέσμου εναντίον της βίας.

Κατά τη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ακόμα ότι ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ θα προβλέπει την αποβολή ομάδας από το πρωτάθλημα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και αποφυγή του υποβιβασμού του 13ου και 14ου της βαθμολογίας.

Τέλος σχετικά με τη συμφωνία για τη χορηγία από τον ΟΠΑΠ, ο οργανισμός ενημέρωσε πως τον τελευταίο καιρό το θέμα έχει παγώσει, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση των υπογραφών, κάτι όμως που θεωρείται τυπική διαδικασία.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags