13/07/11 - 07:37

Ο καιρός σήμερα

Ζεστό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, παροδικές βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοανατολικά και μικρή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011.

Ο καιρός σήμερα
44.875views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 22 έως 37 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 37 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 22 έως 31 βαθμούς, αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους βόρειοι μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς στην πόλη και στα νότια και στους 32 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με εξασθένηση το βράδυ.

Αρκετή ζέστη και πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ