Facebook Pixel «Ας μην ξεχνάμε πως η Εθνική τους έχει κάνει διάσημους!»
Life
| 2011-07-13 11:40:00

«Ας μην ξεχνάμε πως η Εθνική τους έχει κάνει διάσημους!»

«Ας μην ξεχνάμε πως η Εθνική τους έχει κάνει διάσημους!»

Έκπληξη προκάλεσε στον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής μας ομάδας, Ηλία Ζούρο η απόφαση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να μην αγωνισθεί στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, μη μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή του…

«Εμείς έχουμε κάνει τις κλήσεις και τον περιμένουμε στην προετοιμασία», δήλωσε αρχικά στον «Sentra 103.3» και πρόσθεσε: «Θα δούμε το τι μέλλει γενέσθαι. Μιλήσαμε και μαζί, αλλά το να λέμε ότι αφότου έχει γίνει η κλήση ξαφνικά παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα, θεωρώ ότι πραγματικά προκαλεί έκπληξη».

«Η δική μας ομάδα ανακοινώθηκε πάρα πολύ αργά, σε σχέση με τις υπόλοιπες, γιατί δώσαμε χρόνο στους παίκτες να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν. Παρακολουθώ τις άλλες εθνικές ομάδες και βλέπω πως όλοι οι παίκτες δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση, με αποκορύφωμα τον Νοβίτσκι», συνέχισε.

Ο Ζούρος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του: «Η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα και ας μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα έχει κάνει διάσημους κάποιους παίκτες. Και κάποιοι πρέπει να σκέφτονται περισσότερο. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν γιατί κάποιοι μπορεί να έφυγαν, αλλά έχουν δώσει και την ψυχή τους».

Στο τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μπουρούση: «Από τη στιγμή που υπήρξε αντιντόπινγκ κοντρόλ που έδειξε πως είναι μια χαρά και με δεδομένο πως πέρυσι έπαιξε τραυματίας για τη φανέλα της εθνικής, τα λόγια περιττεύουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags