Facebook Pixel Γάμος με το ζόρι δεν γίνεται
Life
| 2011-07-13 15:34:00

Γάμος με το ζόρι δεν γίνεται

Γάμος με το ζόρι δεν γίνεται

Στην υπόθεση του Μαυροκεφαλίδη, βρίσκει εφαρμογή το γνωστό παραμυθάκι με τον βοσκό και τον λύκο.

Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης...

Μια φορά εμφανίστηκε στ' αλήθεια αυτός, αλλά τότε κανείς δεν πίστευε τον βοσκό που έγινε βορά στα δόντια του άγριου ζώου.

Ο παίκτης είχε «ξοδέψει» καλοκαίρια φτάνοντας μέχρι το τέλος της προετοιμασίας της Εθνικής και κοβόταν τελευταίος. Πέρυσι, ξεκαθάρισε έγκαιρα ότι δεν θα συμμετείχε, για να ξεκουραστεί. Θεμιτό εν μέρει, υπό την έννοια ότι το είπε έγκαιρα και έγινε ο σχεδιασμός χωρίς αυτόν.

Φέτος όμως και αφού είχε διαβεβαιώσει και ανθρώπους της ομοσπονδίας και τον Ηλία Ζούρο ότι θα είναι παρών, αν μη τι άλλο, ξένισε με τη χθεσινή του απόφαση. Ο καθένας δικαιούται να είναι δύσπιστος και να υποψιάζεται μέχρι και... παιδικό πείσμα από πλευράς του παίκτη.

Είναι σαφές ότι η ομοσπονδία πρέπει να «ψάξει» αυτή την περίπτωση και πιθανότατα να την τραβήξει στα άκρα αν δεν διαπιστώσει ύπαρξη σοβαρού λόγου. Πολλές αποφάσεις παικτών έχει σεβαστεί αναγνωρίζοντας προσφορά και ανθρώπινη ανάγκη. Παν μέτρον άριστον όμως...

Επί της ουσίας τώρα, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αλλάξει γνώμη ο Μαυροκεφαλίδης. Δεν πρέπει να του επιτραπεί να αλλάξει. Αγωνιστικά, η Εθνική τον χρειάζεται και θα μπορούσε να πάρει πολλά από αυτόν. Γάμος με το ζόρι όμως, ποτέ δεν μπορεί να πετύχει. Ο Μαυροκεφαλίδης έκανε σαφές ότι δεν θέλει την Εθνική και η Εθνική μόνο κακό μπορεί να κάνει στον εαυτό της... σέρνοντας στην προετοιμασία έναν παίκτη με το ζόρι.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags