Facebook Pixel Πού είναι η μπάλα;...
Life
| 2011-07-13 16:11:00

Πού είναι η μπάλα;...

Πού είναι η μπάλα;...

Αντικείμενο της ΕΠΟ είναι η μπάλα. Οπως και της διοργανώτριας του πρωταθλήματος, της Σούπερ Λίγκας. Μόνο που και οι δύο έχουν... χάσει την μπάλα! Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...

Οριστικά και αμετάκλητα. Και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να την ξαναβρούν με τη σημερινή τους σύνθεση. Η ΕΠΟ, θεματοφύλακας υποτίθεται του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι πλήρως υποταγμένη στη μοίρα της. Στη θλιβερή πραγματικότητα των γηπέδων μας, η οποία δομήθηκε τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, υπό την πλήρη ανοχή της (αν όχι τη συμπαιγνία της, σε πολλές περιπτώσεις).

Η Ομοσπονδία έκανε αμήχανη τα κέφια του κατεστημένου όλο τον χειμώνα. Και τώρα που έσκασε η βόμβα στα χέρια της, προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση κάνοντας νέα λάθη, ίσως ακόμη μεγαλύτερα. Η κατάσταση, όμως, δεν μαζεύεται με τίποτα! Η διοργανώτρια από την άλλη, όπου βρίσκονται οι περισσότεροι από αυτούς που έφτιαξαν αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται «ελληνικό πρωτάθλημα», συνεχίζει το βιολί της. Φάνηκε καθαρά αυτό, από την προχθεσινή τους απίστευτη απόφαση για επικύρωση της βαθμολογίας και μάλιστα με τις ψήφους λιγότερων από τις μισές ομάδες (7).

Πολλοί ερμηνεύουν αυτήν την απόφαση σαν τρανή απόδειξη ότι σκοπός όσων τη διαφεντεύουν είναι να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια. Προσωπικά έχω διαφορετική άποψη: αυτή η κίνηση φανερώνει απέραντο πανικό! Επειδή ξέρουν ότι είναι στριμωγμένοι (από πολλές πλευρές...), επέλεξαν την επιθετική τακτική για να βγουν από τα προβλήματα.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags