Facebook Pixel Ενα αδικαιολόγητο “έγκλημα”
Life
| 2011-07-14 10:16:00

Ενα αδικαιολόγητο “έγκλημα”

Ενα αδικαιολόγητο “έγκλημα”

Αυτή τη φορά αργήσαμε ελαφρώς να επικοινωνήσουμε, εντούτοις είναι σαν ...να μην πέρασε ούτε μία μέρα. Στο σημείο που είχαμε μείνει, στο ίδιο σημείο βρισκόμαστε. Γράφει ο Θανάσης Ασπρούλιας.

Κι αν τότε η αδράνεια (κι από τις δύο πλευρές, παίκτες-ομάδα) μπορούσε να θεωρηθεί λογική κι αναμενόμενη έπειτα από τη σκληρή ανακοίνωση, τώρα, όσο περνούν οι ημέρες, ο Παναθηναϊκός μοιάζει να ισορροπεί.

Ο Σάτο, ίσως ο μοναδικός παίκτης που έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση, δεν έχει απαντήσει ακόμα και είναι....(πολύ) φευγάτος, συζητήσεις επί των ανανεώσεων δεν έχουν γίνει ακόμα, Μπατίστ, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Καϊμακόγλου δεν έχουν καμία ενημέρωση για ό,τι μέλλει γενέσθαι για το Νίκολας το τοπίο είναι πάρα πολύ θολό έως ...σκοτεινό και μένουν οι Τέπιτς – Μάριτς, για τους οποίους οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δε καίγεται να τους κρατήσει. Ετσι θα επιτευχθεί η φημολογούμενη μείωση του 50%; Δεν υπάρχει αμφοβολία πως: Οχι! Δε θα αναλωθούμε πάλι σε πράγματα γνωστά, απλά αυτό που συμβαίνει δίνει την αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει τι θέλει και δεν έχει προγραμματισμό. Πιθανώς (πιθανότατα) να μην είναι έτσι, αλλά η πραγματικότητα αυτό μαρτυρά.

Πλέον αρχίζω κι έχω τεράστιες διαφωνίες με τους χειρισμούς που γίνονται και οι οποίοι μοιάζουν να είναι συνώνυμοι της εγκατάλειψης. Το γεγονός ότι μοιάζουν δε σημαίνει ότι είναι κιόλας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags