Facebook Pixel H φούσκα και η Ισινμπάγιεβα
Life
| 2011-07-16 00:55:00

H φούσκα και η Ισινμπάγιεβα

H φούσκα και η Ισινμπάγιεβα

Ο Νίκος Παπαδογιάννης ψηλαφίζει στο blog του την επιλεκτική χρωκοπία του ελληνικού μπάσκετ και αναρωτιέται τι είδους μνημόνιο μπορεί να καταστήσει το χρέος των "αιωνίων" βιώσιμο.

Στην Κωνσταντινούπολη, στη Βαρκελώνη, στο Μιλάνο, στη Μόσχα, στη Μαδρίτη, στην Αγία Πετρούπολη, στο Μόναχο, στο Τελ Αβίβ και αλλού, το μπασκετοδολάριο τρέχει ποτάμι. Την ίδια ώρα που εμείς λιμοκτονούμε και βλέπουμε έντρομοι το οικοδόμημα να καταρρέει, οι Τούρκοι φέρνουν στην Κωνσταντινούπολη τον Ντερόν Ουίλιαμς και πολλοί άλλοι άσοι του ΝΒΑ ψάχνουν βολικό πορτοφόλι για να πραγματοποιήσουν παρόμοια αρπαχτή όσο διαρκεί το λοκ-άουτ.

Οι δικές μας ομάδας δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε τα δικά τους παιδιά. Ο Φώτσης, ο Μπουρούσης και ο Μαυροκεφαλίδης έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους και έγιναν "γκασταρμπάιτερ" δίπλα στο Σχορτσανίτη, το Ζήση, το Βασιλειάδη, το Μαυροειδή, και αρκετούς άλλους ξενιτεμένους. Άλλοι πρωτοκλασάτοι Έλληνες διεθνείς, όπως ο Παπαλουκάς, ο Τσαρτσαρής και ο Περπέρογλου, είναι προς το παρόν άνεργοι. Ξένοι αστέρες σαν τον Τεόντοσιτς και το Νίκολας αναχώρησαν εκόντες-άκοντες για άλλες πολιτείες.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags