Facebook Pixel Αν δεν τρέχει, τρίχες κατσαρές, χέστον!
Life
| 2011-07-15 18:28:00

Αν δεν τρέχει, τρίχες κατσαρές, χέστον!

Αν δεν τρέχει, τρίχες κατσαρές, χέστον!

Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει για την απόκτηση του Φραν Γέστε και σχολιάζει το ενδεχόμενο να φύγει ο Πάντελιτς για να έρθει ένας εκ των Μάντζιου ή Γκέκα...

Ο μάνατζερ του Βαλβέρδε είναι και μάνατζερ του Κοβάσεβιτς, είναι και μάνατζερ του Γέστε, είναι και μάνατζερ του Φουστέρ, είναι και μάνατζερ του Μαρκάνο, είναι και μάνατζερ του Χαβίτο... Αυτά προκαλούν σκέψεις, διότι όλοι έχουμε γίνει καχύποπτοι... Πάντως ο Βαλβέρδε μέχρι τώρα έχει δείξει ότι είναι σοβαρός. Θα κριθούν οι μεταγραφές του... Ελπίζω να μην βγουν άλλοι Ουρτάδο και Όσκαρ. Εμένα μου αρέσει ο Βαλβέρδε σε ένα πράγμα και το έχω πει: Ότι είναι μακριά από δημοσιογράφους, καθώς και ότι είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά- σπίτι. Δεν έχει δώσει δικαιώματα με ξενύχτια, μπουζούκια, γκόμενες και τέτοια.

• Βλέπω ότι ο Βαλβέρδε προτείνει παίκτες από το κάτω ράφι... Όχι από το πρώτο ράφι, ούτε καν από το δεύτερο... Βλέπω ότι σκοπός του είναι μόνο να ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Να εκμεταλλευτεί τη φτώχεια στις άλλες ελληνικές ομάδες.

• Κακά τα ψέματα, και ο Μαρινάκης δεν ανοίγεται λόγω της κρίσης. Κι αυτός το πρωτάθλημα θέλει να ξαναπάρει. Σου λέει «θα αρχίσω εξαιρετικά αν πάρω και δεύτερο σερί πρωτάθλημα, και ας μην κάνω επιτυχία στην Ευρώπη. Θα τους βουλώσω τα στόματα εδώ στους αντιπάλους μου».

• Πρέπει να πάρει όμως ένα χάφαρο ο Μαρινάκης. Θέλω ένα χάφαρο στον Ολυμπιακό γρήγορο. Καθώς και άλλον ένα επιθετικό σαν τον Μιραλάς. Απ' την αρχή της σεζόν είχα πει ότι με έχει ξετρελάνει ο Μιραλάς, έλεγα συνεχώς «Μιραλάς δώστε μου και πάρτε μου την ψυχή». Και όταν ήταν να φύγει ο Μιραλάς, πίεζα απ' τη στήλη ότι θα είναι έγκλημα, προς Θεού, μην χαθεί ο Μιραλάς. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Μαρινάκη ήταν που παρενέβη και κράτησε ο ίδιος τον Μιραλάς. Και δεν άκουσε τον Μαθία που του έλεγε ότι με αυτά τα λεφτά θα φέρει άλλον καλύτερο από τον Μιραλάς. Τον είδαμε τον Μαθία τι έχει κάνει μέχρι τώρα...

• Για τον Γέστε λένε ότι έχει καλή τεχνική, καλό πόδι και άλλα τέτοια. Εμένα άλλο με ενδιαφέρει: Γρήγορος είναι; Σε τι κατάσταση είναι μετά το Ντουμπάι; Ανέκδοτο ποδοσφαιρικό είναι αυτές οι χώρες εκεί, ούτε στατιστικά δεν κρατάνε, πάνε να πάρουνε τα τελευταία τους λεφτά οι παίκτες. Γρήγορος θα είναι; Αντοχές θα έχει; Τι να την κάνω την τεχνική αν δεν τρέχει, τρίχες κατσαρές, χέστον!

• Αν δεν είναι γρήγορος και με αντοχές, ούτε αριστερά θα βοηθήσει, ούτε και στη θέση του Ιμπαγάσα που λένε ή του Φουστέρ. Ο Φουστέρ και ο Ιμπαγάσα έτρεχαν, ήταν μαχητές. Και ο Τσιάρτας τα τελευταία χρόνια καλή τεχνική είχε και καλό πόδι είχε... Αλλά δεν μπορούσε να παίξει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να είναι καλά τα τρεξίματα του Γέστε και να βγει καλή μεταγραφή.

• Διάβασα ότι πρότειναν στον Βαλβέρδε να διαλέξει έναν εκ των Μάντζιο ή Γκέκα. Δηλαδή θα πουλήσεις τον Πάντελιτς για να φέρεις τον Μάντζιο ή τον Γκέκα; Γελοία κατάσταση. Εγώ είχα προτείνει από την άνοιξη να πουληθεί ο Πάντελιτς, αλλά για να έρθει άλλος ένας σαν τον Μιραλάς γρήγορος και μπουκαδόρος. Όχι για να έρθει ο Μάντζιος που δεν έπιασε ούτε στην Κύπρο! Ο δε Γκέκας είναι για να φύγει στην κόντρα μόνο, δεν παίζει όμως έτσι ο Βαλβέρδε, δεν θέλει τέτοιους κυνηγούς. Η ομάδα του Γκέκα υποβιβάστηκε, θα πας να δώσεις 1 εκ. ευρώ στην ομάδα του για να τον αγοράσεις;

• Χρωστάω ορισμένα πράγματα να πω για τον Μαθία. Υπάρχει λόγος, θα τα πω στην επόμενη στήλη.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags