Facebook Pixel «Δεν γνωρίζω τον Μαρινάκη, μίλαγα παραπλανητικά»
Life
| 2011-07-15 20:52:00

«Δεν γνωρίζω τον Μαρινάκη, μίλαγα παραπλανητικά»

«Δεν γνωρίζω τον Μαρινάκη, μίλαγα παραπλανητικά»

Ο Γιώργος Τσακογιάννης σε συνέντευξή του μέσα από την φυλακή τονίζει πως δεν γνωρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ότι ειρωνικά τον ανέφερε στην συζήτηση, σημειώνει πως τα λόγια του ήταν παραπλανητικά και ότι αυτός μόνο «ντόπαρε» τους παίκτες του να νικήσουνε. Τι λέει και για Πατέρα, Βαρούχα και Κούγια.
 

Επίσης μιλώντας στο σάιτ της «Δίκης» εμφανίζεται σίγουρος πως θα αθωωθεί και τονίζει πως το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει.   

Ιδού τι είπε:

-"Oταν λέω στους παίκτες "παίξτε live στοίχημα για να πληρωθείτε", δεν εννοούσα  "για να πληρωθείτε τους μισθούς σας", αλλά για να πληρωθείτε από το στοίχημα. Υπήρχε μια εταιρεία, η Starlotto, με την οποία είχα σχέση μόλις για 2-3 μήνες. Δεν προέτρεπα τους παίκτες της Ηλιούπολης να έχουν μειωμένη απόδοση, αλλά να κερδίζουν τους αντιπάλους και παράλληλα να κερδίζουν από το στοίχημα"

-"Αν προσέξετε τις συνομιλίες προσπαθώ να ντοπάρω τους παίκτες της Ηλιούπολης ή να κοιμίσω τους αντιπάλους. Τα λόγια μου είναι παραπλανητικά"

-"Στην περίπτωση Παντέλη, είπα ότι πρέπει να πάρει τα χρήματα του από τον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος του τα χρωστούσε. Και μάλιστα δεν τον πήρα προπονητή για να μην νομίσουν ότι κάνουμε μαϊμουδιές. Ακούγεται καθαρά αυτό"

-"Αυτό που λέω για Πατέρα-Βαρούχα, ήταν μία πληροφορία μου. Έμαθα ότι βοήθησαν τον Κούγια μέσω του διαιτητή Καλογερόπουλου"

-"Σας είπα ότι τον Μαρινάκη δεν τον γνωρίζω. Οταν λέω στον δημοσιογράφο Χήτο ότι ο Κούγιας που έχει ακάλυπτες επιταγές "ας τις πληρωθεί από τον Μαρινάκη", το λέω ειρωνικά. Δηλαδή ότι δεν πρόκειται να τις πληρωθεί ποτέ"

-"Ο δικηγόρος Παναγόπουλος που διώκεται ως επίορκος, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε. Ισα-ισα που ήταν αντίδικος μου και στο τηλεφώνημα γίνεται μια συνηθισμένη διαπραγμάτευση"

-"Ο Κούγιας πήρε τις μετοχές της Παναχαίκής από τον Μακρή χωρίς να του δώσει ούτε ένα ευρώ. Έβγαινε στην τηλεόραση και με συκοφαντούσε. Κακώς δεν βγήκα τότε να του απαντήσω, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά"

-"Δεν είμαι βαρυποινίτης, όπως γράφουν κάποιοι. Κατηγορήθηκα για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αθωώθηκα. Έχω μόνο απαλλακτικά βουλεύματα. Κάποιοι δεν σέβονται τη Δικαιοσύνη. Δεν καταλογίζω καμία απολύτως πρόθεση στην κυρία Παπανδρέου, τη σέβομαι, αλλά να δείτε ότι το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει και στην Πειθαρχική Επιτροπή, όπου επιθυμώ να παραστώ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags