Facebook Pixel «Δεν μας άρεσε η εμφάνιση αυτή»
Life
| 2011-07-15 22:03:00

«Δεν μας άρεσε η εμφάνιση αυτή»

«Δεν μας άρεσε η εμφάνιση αυτή»

Ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Ζοσέ Γκόμες, μιλώντας για το φιλικό με τη Σίβασπορ, είπε αυτό που είδε όλος ο κόσμος, σημειώνοντας πως «δεν μας άρεσε η εμφάνιση αυτή», προσθέτοντας πάντως πως «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πνεύμα μαχητή που έδειξαν τα παιδιά».

Αναλυτικά:

«Η αντίπαλός μας ήταν καλύτερη από τις δύο προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε. Επίσης, είναι λογικό οι παίκτες να νιώθουν περισσότερο κουρασμένοι. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις, έχοντας μόνο μια μέρα για να επανέλθεις. Είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες, δίνουν το μάξιμουμ και ότι καλύτερο μπορούν αυτή τη στιγμή της προετοιμασίας. Δε θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα.

Σίγουρα δεν μας άρεσε η εμφάνιση αυτή. Αλλά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πνεύμα μαχητή που έδειξαν τα παιδιά. Μπορεί να έπαιξαν μόνο 45 λεπτά, αλλά πριν απ’ αυτά είχαν προπονηθεί σκληρά. Δεν είχαν χρόνο να επανέλθουν από πλευράς φυσικής κατάστασης. Με αυτό το πνεύμα και με αυτή την συμπεριφορά στο μέλλον κι όταν θα έχουν τον χρόνο να επανέρχονται ολοκληρωτικά μετά τους αγώνες, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν πολύ καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με ότι δίνουν τα παιδιά μέχρι στιγμής».

-Παίξατε με δύο συστήματα. Στο πρώτο ημίχρονο 4-3-3 και στο δεύτερο 4-2-3-1. Είναι κάτι που έχει στο μυαλό του ο προπονητής;
«Ουσιαστικά αλλάξαμε το τρίγωνο στη μεσαία γραμμή. Είναι το ίδιο σύστημα. Μπορεί κάποιος να το πει και 4-2-3-1, αλλά στην ουσία δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά. Οι δύο αμυντικοί χαφ που είχαμε στο δεύτερο μέρος, είχαν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Είχαν την ευχέρεια να βγουν πιο μπροστά. Και να συμμετέχουν στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Εξαρτάται και από τους παίκτες που έχεις στη διάθεσή του. Αλλά γενικά είναι ενδιαφέρον σε αυτά τα ματς να βλέπεις τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες σου και να κάνεις δοκιμές. Μέχρι τώρα είμαστε χαρούμενοι με όσα κάνουν οι παίκτες. Το μέλλον θα είναι καλύτερο».

-Έχουμε δει να παίζετε στα φιλικά με διαφορετικές ενδεκάδες στα ημίχρονα. Θα το κάνετε και με την Κολωνία ή θα θελήσετε να δείτε περισσότερη ώρα κάποιο σχήμα;
«Πρέπει να δούμε τους παίκτες στην προπόνηση και μετά θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για το πλάνο μας. Τώρα είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι γι’ αυτό».

-Έχετε εικόνα από την Οντένσε που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός σε λίγες μέρες;
«Έχουμε εικόνα. Έχουν γρήγορη επίθεση. Είναι οργανωμένη ομάδα. Αυτή είναι η γενική εικόνα του πρωταθλήματος της Δανίας. Αμύνονται ομαδικά με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Και είναι καλοί στην αντεπίθεση. Πρέπει να δούμε όμως ακόμη κάποια φετινά παιχνίδια τους. Ίσως να έχουν αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Αλλά ξέρουμε πολύ καλά την ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να προετοιμαστούμε καλά για να τους αντιμετωπίσουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags