Facebook Pixel Τι "μούντζα" είναι αυτή;
Life
| 2011-07-15 23:34:00

Τι "μούντζα" είναι αυτή;

Τι "μούντζα" είναι αυτή;

Ο Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει την κατάρα του Παναθηναϊκού με τους τραυματισμούς με αφορμή το πλήγμα με Χριστοδουλόπουλο.

ΌΛΑ (στην κυριολεξία) τα είχε ο Παναθηναϊκός οι σοβαροί τραυματισμοί του λείπανε… Κρίμα για την ομάδα, κρίμα και γι’ αυτό το παλικαράκι τον Λάζαρο ρε γαμώτο. Πέρσι έχασε την προετοιμασία με κάταγμα στην περόνη από το πουθενά, φέτος είδε το ίδιο εφιαλτικό έργο που είχε δει και ο κολλητός του ο Καραγκούνης πριν από περίπου δέκα χρόνια. Φρίκη!

Πραγματικός εφιάλτης για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός αυτός, μην την ψάχνετε. Σας μιλάω με προσωπική και πρόσφατη πείρα κι ας μην είμαι φυσικά επαγγελματίας αθλητής. Μπορεί να σου πάρει μέχρι και έξι μήνες να γυρίσεις και πάλι στα γήπεδα, ξέχωρα με το ψυχολογικό από το οποίο όλο «κρακ» θα ακούς χωρίς ουσιαστικά να έχεις (ξανά) πάθει τίποτα.

Τεράστια απώλεια και για τον Παναθηναϊκό καθώς μιλάμε για έναν από τους λίγους πλέον παίκτες που έχει ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΑΠΕΙΛΕΙ και που επίσης με το απρόβλεπτο παιχνίδι του κάνει ένα σωρό ζημιές στον αντίπαλο. Παίζει αριστερά, δεξιά, στον άξονα, γενικώς τα κάνει όλα και συμφέρει ενώ ο τραυματισμός του ήρθε σε μια περίοδο που μόνο γεμάτο ρόστερ δεν έχεις…

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags