Facebook Pixel Ανακοίνωσε Βλοντάκη η Χίος
Άλλα Σπορ
| 2011-07-16 16:17:00

Ανακοίνωσε Βλοντάκη η Χίος

Ανακοίνωσε Βλοντάκη η Χίος

Στο ΝΟ Χίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Βλοντάκης, που την Παρασκευή έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

«Ανακοινώνουμε επίσημα την συμφωνία με τον Αντώνη Βλοντάκη. Η διοίκηση του ομίλου καλωσορίζει στις τάξεις της, τον κορυφαίο έλληνα φουνταριστό και του εύχεται, με το σκουφάκι του Ομίλου, να έχει ανάλογες επιτυχίες όπως μέχρι τώρα στην τεράστια και λαμπρή του καριέρα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο διεθνής πολίστας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Αλήθεια» της Χίου: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Χίου. Αλλά και για τον άνθρωπο Παναγιώτη Παππή, που κοσμεί το άθλημα της υδατοσφαίρισης και πρέπει να αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για άλλους. Προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη του και τα χρήματα του, για την Χίο. Η ομάδα έχει δυναμώσει αρκετά και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλος μας. Στόχος μας να σηκώσουμε ότι κούπα βρούμε μπροστά μας. Ελπίζω τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων, του ονόματος μας και να οδηγήσουμε τη Χίο, σε μονοπάτια που δεν έχει βρεθεί ξανά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags