Facebook Pixel Γειά σου Τζιμπούρ με τις σούζες σου! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-07-16 22:20:00

Γειά σου Τζιμπούρ με τις σούζες σου! (ΦΩΤΟ)

Γειά σου Τζιμπούρ με τις σούζες σου! (ΦΩΤΟ)

Διάθεση για χαβαλέ είχε ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου. Η βροχή είχε μόλις σταματήσει όταν ο Αλγερινός άρπαξε το ποδήλατο του Χρήστου Μουρίκη για να αρχίσει τα… δικά του!

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης το Σάββατο το απόγευμα στο Ζέεφελντ, οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν ένας ένας να αποχωρούν από το γήπεδο για να κατευθυνθούν προς το πούλμαν της ομάδας. Άπαντες έφυγαν όπως συνηθίζουν, δηλαδή με απλό… παραδοσιακό περπάτημα! Όλοι; Όχι όλοι. Ο Ράφικ Τζιμπούρ είχε μια ιδέα για… εναλλακτική αποχώρηση από το γήπεδο. Την ώρα που ο γυμναστής της ομάδας, Χρήστος Μουρίκης, κατευθυνόταν προς την έξοδο με το ποδήλατό του, ο Αλγερινός έκανε… ωτοστόπ και ανέβηκε στη μικρή σχάρα που είχε στο πίσω μέρος του το παλιό ποδήλατο.

Βεβαίως, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον «τρομοκράτη» ο οποίος στη συνέχεια αποφάσισε να… αποβιβάσει τον Χρήστο Μουρίκη και να τεστάρει τις αντοχές του δύσμοιρου δίτροχου! Αρχικά το μενού είχε σούζες, σπιναρίσματα, απότομα φρένα και… αλματάκια. Ο Αλγερινός και οι παραβρισκόμενοι το καταχάρηκαν, όμως ευτυχώς δεν ήταν κοντά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Βλέπετε τα κόλπα με το ποδήλατο στο νερό έχουν πάντα πλάκα, όμως καθόλου πλάκα δεν θα είχε ένας πιθανός τραυματισμός αφού η προπόνηση είχε ολοκληρωθεί…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags