Facebook Pixel Λέει το μεγάλο ναι ο Ice-Man
Life
| 2011-07-16 23:54:00

Λέει το μεγάλο ναι ο Ice-Man

Λέει το μεγάλο ναι ο Ice-Man

Αισιοδοξία για αίσιο τέλος ακόμη και την Κυριακή στην Ενωση μετά και το δείπνο των Γκρέταρσον - Κωνσταντινίδη με τον Γκούντγιονσεν και τον πατέρα του

Αγκαλιά με τον Γκούντγιονσεν βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ. Ως γνωστόν η Ενωση έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ισλανδό σούπερ σταρ και περιμένει την τελική του απάντηση και πλέον η αισιοδοξία έχει φτάσει στο ανώτερο σημείο. Οι νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για ολοκλήρωση της τεράστιας μεταγραφής την Κυριακή αφού μετά τον δείπνο που είχαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ στην Ισλανδία με τον παίκτη και τον πατέρα του φαίνεται πως ξεπερνιούνται και οι τελευταίες... αντιστάσεις του Γκούντγιονσεν που έχουν κυρίως να κάνουν με το ότι είχε προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις του με την Γουέστ Χαμ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης μίλησε πάλι και με τον Σταύρο Αδαμίδη για κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες διευθετήθηκαν όλες.

Πλέον στην ΑΕΚ μιλούν ανοικτά για σχεδόν οριστική απόκτηση του παίκτη που αλλάζει το τοπίο στην ΑΕΚ και βέβαια γίνεται και το μεγαλύτερο αστέρι του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται ακόμη και την Κυριακή ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα για υπογραφές και επίσημη παρουσίαση!

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags