Facebook Pixel Μετά τον Ice Man τι;
Life
| 2011-07-17 21:11:00

Μετά τον Ice Man τι;

Μετά τον Ice Man τι;

Συγχαρητήρια στον Γκρέταρσον για τη μεταγραφή του Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ. Η δουλειά του όμως δεν σταματάει εδώ και θα κριθεί από τις μελλοντικές του κινήσεις. Αλήθεια, θα δούμε τίποτα παραπάνω;

Από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία της ΑΕΚ αποτελεί ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, στην περίπτωση του οποίου καταλυτικό ρόλο έπαιξε η συμβολή ενός συμπατριώτη του. Του Άρναρ Γκρέταρσον, γεγονός που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Σίγουρα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον τεχνικό διευθυντή, γι' αυτή τη σπουδαία συμφωνία, η οποία αποτελεί υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ(κάτι που παραδέχτηκε και ο σκύλος σε πρόσφατο θέμα του).

Βάση του πλούσιου βιογραφικού του, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας πολύ καλός και δημοφιλής ποδοσφαιριστής, ο οποίος στη δημοσιογραφική γλώσσα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως “κράχτης”. Δηλαδή είναι ένα όπλο της διοίκησης προκειμένου να ανεβάσει τις πωλήσεις στα πεσμένα διαρκείας (έχουν κολλήσει εδώ και καιρό γύρω στις 5.500).

Ωστόσο, τι γίνεται μετά τον Γκούντγιονσεν;

Μπορεί να χρειάζεται να απονεμηθούν τα εύσημα στον Γκρέταρσον, αλλά κακά τα ψέμματα, για τη συγκεκριμένη μεταγραφή  έπαιξε ρόλο και η κοινή καταγωγή του πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

Είχε... αβαντάζ ο Ισλανδός.

Η δουλειά ενός τεχνικού διευθυντή όμως δεν κρίνεται μόνο σε έναν παίκτη που έφερε, ο οποίος έτυχε να είναι και συμπατριώτης του. Ο Γκρέταρσον θα κριθεί και από τις μελλοντικές του κινήσεις που θα κάνει. Γιατί ως τώρα, δύο μόνο ποδοσφαιριστές έχουν πιστωθεί στο όνομά του. Ο Χέλγκασον και ο Γκούντγιονσεν.

Θα χρειαστεί να εισηγηθεί και άλλους παίκτες με ποιότητα και να τους πείσει να έρθουν στην ΑΕΚ, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι επιτυχημένη η δουλειά του στην ομάδα του “Δικέφαλου αετού”.

Υπόψιν ότι στην Ισλανδία δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί... παιχταράδες που να είναι σπουδαίοι και ονόματα όπως ο Γκούντγιονσεν. Με λίγα λόγια θα χρειαστεί να δοκιμαστεί σε πολύ δυσκολότερες περιπτώσεις. Και φυσικά να φέρει παίκτες με ποδοσφαιρική αξία, είτε αυτοί προέρχονται από την αγορά του εξωτερικού είτε από την εγχώρια...

Οπότε, το ερώτημα που προκυπτει είναι, μετά τον Ice Man τι; Θα δούμε τίποτα παραπάνω;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags