Facebook Pixel Τίτλοι τέλους για Καραμανλή
Life
| 2011-07-17 19:11:00

Τίτλοι τέλους για Καραμανλή

Τίτλοι τέλους για Καραμανλή

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ενωσίτης παράγοντας αποχώρησε από την ΑΕΚ

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Μπάμπη Καραμανλή. Έπειτα από 4 χρόνια στη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και 40 μήνες στην προεδρία της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρία την παραίτηση του. Ο «Ενωσίτης» παράγοντας δεσμεύτηκε να ενημερώσει τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ώστε να δρομολογήσει την «επόμενη ημέρα» του Τμήματος Μπάσκετ, προκρίνοντας τη «λύση Γριμάνη».

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Σήμερα ενημέρωσα τον συνεργάτη του κ Φιλίππου ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω να διοικώ την ΑΕΚ ΚΑΕ και θα πρέπει ο ίδιος να ασκήσει πλέον, τα δικαιώματά του ως μέτοχος και να συγκαλέσει γ.σ. για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Μου διαμηνύθηκε ότι ο κ. Φιλίππου δεν επιθυμεί να εκλέξει νέο δ.σ., ούτε να ασκήσει άλλο δικαίωμα διοίκησης ή διαχείρισης, κάτι που ούτως ή άλλως δεν έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μετά την εξέλιξη αυτή αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου από το δ.σ. της ΚΑΕ. Θα ενημερώσω άμεσα το δ.σ. του σωματείου της ΑΕΚ, το οποίο πρέπει να εξετάσει τις προοπτικές της ομάδας και να αναλάβει να μιλήσει με υποψήφιους επενδυτές του τμήματος μπάσκετ. Μέχρι σήμερα η μόνη πρόταση που έχει κατατεθεί είναι αυτή του κ. Γριμάνη, με την οποία επιδιώκεται η άμεση επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στην Α1 εθνική κατηγορία.

Την πρόταση αυτή έχει, ήδη, αποδεχθεί με καλά λόγια ο κ. Χατζηχρήστος. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλες προτάσεις εξίσου φιλόδοξες και από άλλους φίλους της ΑΕΚ και να προτιμηθεί η καλύτερη".

ΠΗΓΗ: basketblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags