Facebook Pixel «Ο Κόντης καθόταν προσοχή μπροστά μου»
Life
| 2011-01-15 19:33:00

«Ο Κόντης καθόταν προσοχή μπροστά μου»

«Ο Κόντης καθόταν προσοχή μπροστά μου»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τον φετινό Ολυμπιακό αλλά έδωσε τα ρέστα του όταν αναφέρθηκε στην κόντρα των «ερυθρόλευκων» κύκλων με αυτούς του Άρη! Από τα λεγόμενά του δεν άφησε απέξω τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Άποψη» ε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Πέρα από τα της ομάδας του Πειραιά, όλο το ζουμί των δηλώσεων ήταν όταν αναφέρθηκε στον πόλεμο των ανεπίσημων ανακοινώσεων με τον Άρη:

"Τι να πούμε γι’ αυτό το θέμα; Δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Εγώ όταν ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη, στο “Κλ. Βικελίδης”, ο Κόντης καθόταν προσοχή μπροστά μου. Ξαφνικά του ήρθε να επιτεθεί στον Ολυμπιακό; Πιστεύω ότι ο Μαρινάκης έδωσε την απάντηση που έπρεπε” δήλωσε αρχικά ο πρώην «ερυθρόλευκος» παράγοντας και στη συνέχεια είπε τα καλύτερα λόγια για τον νυν μεγαλομέτοχο της ομάδας.

“Διότι, όχι μόνο είναι “βαμμένος” Ολυμπιακός, αφού από μικρός ερχόταν στο “Καραϊσκάκη”, αλλά συνδυάζει δύο στοιχεία. Είναι ευγενικός όταν πρέπει και τσαμπουκάς εκεί που χρειάζεται. Εγώ, θέλω στον Ολυμπιακό να υπάρχει τσαμπουκάς. Έτσι πρέπει να είναι η ομάδα, και ο Μαρινάκης έχει καταφέρει και έχει πετύχει το ιδανικό “πάντρεμα” της ευγένειας και του τσαμπουκά. Με την όλη στάση του σε όλους τους τομείς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει ότι είναι αντάξιος του Σωκράτη Κόκκαλη", είπε.

"Ρωτήστε τον Πιλάβιο για διαιτησία"

Όσο για την διαιτησία, τόνισε: "Για τη διαιτησία ας ρωτήσουν καλύτερα τους Πιλάβιο, Τεροβίτσα και Γιαννόπουλο. Αν δείτε από την αρχή του πρωταθλήματος όλες τις φάσεις, θα καταλάβετε ποια ομάδα έχει ευνοηθεί, και δεν αναφέρομαι σε ένα αράουτ. Αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στη Super League πέντε διαιτητές από την Αθήνα και ένας έκτος, ο Σταθόπουλος, που πλέον ανήκει στον Σύνδεσμο Αχαΐας. Όλοι ξέρουν ποια είναι η άποψή μου για τους διαιτητές και ότι τους ξέρω πολύ καλά. Καλύτερα, λοιπόν, να μην ανοίξω το στόμα μου".

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟ

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό: "Δεν μ’ ευχαριστεί αυτή η ιστορία που γίνεται στον Παναθηναϊκό. Για να υπάρχει ένα καλό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει έναν δυνατό Παναθηναϊκό. Κατά την προσωπική μου άποψη, η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει όπως αρμόζει στους οπαδούς του. Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, φέτος ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το νταμπλ".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags