Facebook Pixel Ό, τι κι αν λένε, η ΑΕΚ έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού
Life
| 2011-07-19 23:45:00

Ό, τι κι αν λένε, η ΑΕΚ έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού

Ό, τι κι αν λένε, η ΑΕΚ έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού

O Μανώλης Βογιατζάκης αρθρογραφεί για τη μεταγραφή του Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ.

Ποιος το περίμενε... Η ΑΕΚ που πριν λίγες μέρες έψαχνε χρήματα για να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις και τα διακανονισμένα χρέη της, πραγματοποίησε την πιο «ηχηρή» μεταγραφή του καλοκαιριού. Δε χωράει αμφιβολία το γεγονός ότι, τουλάχιστον προς το παρών, ο Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν αποτελεί το κορυφαίο όνομα που έρχεται φέτος για να φορέσει τη φανέλα μιας ελληνικής ομάδας.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή τεράστιας κλάσης, ο οποίος στο, ιδιαίτερα αργό, ελληνικό πρωτάθλημα, έχει την ικανότητα να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Ακούω και διαβάζω αυτές τις μέρες ότι έρχεται να κολλήσει τα τελευταία... ένσημα, ότι δεν είναι εκρηκτικός, ταχύς και διάφορα τέτοια... Ό, τι λέγεται δηλαδή συνήθως από κάποιους σε ανάλογες περιπτώσεις. Μάλιστα... Ας δεχθούμε λοιπόν ότι έρχεται σε... προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για τον ίδιο παίκτη που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στα πιο ισχυρά πρωταθλήματα του κόσμου, φορώντας της φανέλα ορισμένων εκ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη. Επίσης μην ξεχνάμε ότι έρχεται να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προσέξτε, κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο Γκουντγιόνσεν θα «πιάσει» στην Ελλάδα και θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ΑΕΚ. Ποτέ και για κανέναν δεν μπαίνει το... χέρι στη φωτιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν πραγματικό σταρ του ποδοσφαίρου και το όνομά του συγκαταλέγεται στην ίδια κατηγορία με αυτά των Ριβάλντο και Γκαμάρα.

Και για να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι αποτελεί επιτυχία του ʼρναρ Γκρέταρσον και του Γιώργου Κωνσταντινίδη, οι οποίοι πίστεψαν ότι μπορεί να γίνει αυτή η σπουδαία μεταγραφή και τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν συνεχώς κοντά στον έμπειρο στράϊκερ, μέχρι να τον πείσουν να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Τα κατάφεραν και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Τώρα ο κόσμος πρέπει να πάρει τη …σκυτάλη. Εδώ και καιρό, αρκετοί φίλοι της ομάδας ζητούσαν μια «δυνατή» μεταγραφή, μια μεταγραφή «βόμβα» για να δουν ότι κάτι ..κινείται, αλλά και ότι η ομάδα τους θα είναι ανταγωνιστική, έτσι ώστε να πάρουν εισιτήριο διαρκείας. Ε, μετά απ’ αυτό τι άλλο περιμένουν για να σπεύσουν στα εκδοτήρια;

ΠΗΓΗ: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags