Facebook Pixel Όχι... Μπόμπο, Χακόμπο!
Life
| 2011-07-19 18:30:00

Όχι... Μπόμπο, Χακόμπο!

Όχι... Μπόμπο, Χακόμπο!

Ο 28χρονος Ισπανός γκολκίπερ Σανθ Χακόμπο αποτελεί την πέμπτη φετινή μεταγραφή του Αστέρα, αφού συμφώνησε με την ομάδα της Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο νέος γκολκίπερ του Αστέρα, που θα φοράει το Νο1, πέρασε όλες τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο του και θα ταξιδέψει για το Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Όσκαρ Φερνάντεθ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα ο Γιάκομπο δήλωσε: «Είναι σημαντικό για μένα που ήρθα στην Ελλάδα και τον Αστέρα. Τη μεταγραφή μου αυτή, την αντιμετωπίζω ως μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Θεωρώ την παρουσία μου ως μία μεγάλη ευκαιρία για το ποδοσφαιρικό μου μέλλον και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Έχω πολύ ενέργεια και πιστεύω πώς θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Το καλό του Αστέρα είναι και καλό για μένα, ενώ αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας είναι τρεις λέξεις: δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Στο μεταξύ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα στο Καρπενήσι με τον Όσκαρ Φερνάντεθ να ανεβάζει καθημερινά τους ρυθμούς προπόνησης. Οι Κερ και Ματούσιακ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, όπως και οι Μπαρτολίνι, Πουλίντο που συνεχίζουν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags