Facebook Pixel Σε δύο ταμπλό ο Ηρακλής
Life
| 2011-07-19 19:18:00

Σε δύο ταμπλό ο Ηρακλής

Σε δύο ταμπλό ο Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής συνεχίζει τις ενέργειες, που αφορούν στην προσφυγή της στο CAS, με κατάθεση αιτήματος ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης της ΕΠΟ, που κατατάσσει την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και την υποβιβάζει.

Από την πλευρά τους, η ΕΠΟ και η Super League ζήτησαν παράταση δύο επιπλέον ημερών για τις απαντήσεις τους, δηλαδή μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Εκδίκαση της έφεσης στην ΕΠΟ

Αύριο, Τετάρτη 20/07, sστις 16:00, εκδικάζεται, στο αρμόδιο Οργανο της ΕΠΟ, η έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα από τη Super League.

Κεφαλάς: "Ανάγκη συνδρομής στον μέγιστο δικαστικό αγώνα"

Με αφορμή τη συνέχιση του δικαστικού αγώνα, σε πολλά μέτωπα, ο αντιπρόεδρος της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ, κ. Κώστας Κεφαλάς, προχώρησε στην ακόλουθη τοποθέτηση:

"Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για δικαίωση της ομάδας, τόσο μέσω των Ελληνικών δικαστικών Αρχών, όσο και μέσω του CAS, οι απαιτήσεις για οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ καθημερινά πληθαίνουν. Αποτελεί μια μέγιστη προσπάθεια, που οφείλουμε στον κόσμο και στην ίδια την ιστορία και την υπόσταση του Ηρακλή.

Είναι, πλέον, ακόμη πιο επίκαιρο και επιτακτικό το αίτημα και η θερμή παράκληση στον κόσμο της ομάδας να συνδράμει μέσω των προεγγραφών για εισιτήριο διαρκείας και να στηρίξει τον αγώνα της δικαίωσης με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο. Η προεγγραφή για εισιτήριο διαρκείας ενισχύει το όραμα μέλλοντος και ύπαρξης του Ηρακλή".

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags